• Emisiuni
  • MasterChef
  • Proba de eliminare va stabili cei mai buni 10 concurenți MasterChef din acest sezon!

Proba de eliminare va stabili cei mai buni 10 concurenți MasterChef din acest sezon!

Proba de eliminare va stabili cei mai buni 10 concurenți MasterChef din acest sezon!

Ediția de miercuri seară a arătat că probele devin tot mai complicate, iar ingredientele se pot transforma ușor dintr-un partener al concurenților în pregătirea celor mai bune preparate într-un adevărat rival! 

Aseară, pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul MasterChef a fost lider de audiență! Ediția a înregistrat 4.6 puncte de rating și 17.9 share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.2 puncte de rating și 12.5 share.

Andreea dos Santos a reușit să câștige proba de imunitate și este sigură de locul ei în Top 10! Ceilalți concurenți vor fi nevoiți să demonstreze în această seară că merită încrederea juraților și că pot face față unor provocări tot mai dificile. 

Prima probă îi va oferi Andreei un avantaj important: ea va stabili echipele în care vor găti concurenții! Ce criterii va avea când va face alegerile și ce comentarii va primi din partea colegilor, vom afla în această seară. Concurenții vor fi surprinși de schimbările neașteptate pe care jurații le vor anunța în timpul probei și vor concluziona rapid că este una dintre cele mai dificile de până acum. 

Cine va admite că proba de eliminare este una dificilă, care îi oprește creativitatea și cine va reuși să îi impresioneze pe jurați și să se salveze de la eliminare, descoperim de la 22:30. 

Raluca Podea a mărturisit că are un nou iubit

MasterChef - Gătește fără egal!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni