• Emisiuni
  • MasterChef
  • Probe in premiera si emotii din ce in ce mai mari pentru concurentii MasterChef! Prinde gustul competitiei, ACUM, la ProTV

Probe in premiera si emotii din ce in ce mai mari pentru concurentii MasterChef! Prinde gustul competitiei, ACUM, la ProTV

Probe in premiera si emotii din ce in ce mai mari pentru concurentii MasterChef! Prinde gustul competitiei, ACUM, la ProTV

Competitia gustului a continuat luni seara la PRO TV, cu probe in premiera si emotii din ce in ce mai mari. Randurile se strang, iar concurentii fac tot posibilul sa se ridice la nivelul asteptarilor.

Peste 1.7 milioane de romani au urmarit editia MasterChef difuzata ieri, iar minutul de maxima audienta inregistrat la 20:55 a strans aproape 2.4 milioane de persoane in fata televizoarelor.

 

Aventura celor 7 concurenti ramasi in competitie a continuat luni seara in bucataria MasterChef cu o proba in forta, dar si cu suspiciuni. Cutia misterelor le-a adus de data aceasta, resturi. Ei au avut de gatit un fel principal demn de competitia in care evolueaza si au fost nevoiti sa invete sa nu mai arunce resturile de mancare, ci sa le foloseasca in mod eficient si sa nu mai faca risipa. 

La sfarsitul probei, cea mai buna farfurie a fost aleasa cea a lui Lambrino, care a castigat imunitate si avut o serie de avantaje. El a ales sa gateasca in urmatoare proba, insa a trebuit sa aleaga un singur preparat pe care el si colegii lui l-au avut de pregatit din cele 3 preparate aduse de Chef Silviu Nedelea – expert in mancare asiatica.

Probele pe echipe nu s-au incheiat, iar Lambrino a format echipe de cate doi. Cea pe care a ales-o sa-i fie partenera la aceasta proba a fost Patricia, care astfel a primit imunitate si nu a putut fi data afara. 

Proba s-a dovedit o adevarata provocare pentru concurenti, iar  la final cea mai slaba farfurie a fost cea pregatita de Odette si Siserman, care au intrat la testul sub presiune.

Cei doi au gasit pe bancul de lucru cate un pix si o hartie pe care si –au notat retetele pe care au intentionat sa le gateasca, insa surprizele nu s-au incheiat aici. Odette si Siserman au avut de pregatit doua preparate, reteta proprie si reteta celuilalt.

A fost un test sub presiune cat o finala! Doi dintre cei mai buni concurenti MasterChef s-au luptat si au facut tot posibilul sa-si pastreze locul in competitie. Odette a iesit invingatoare, iar Siserman a parasit in cele din urma MasterChef.

Editia MasterChef difuzata aseara a inregistrat 10.1 puncte de rating si 22.8% share in intervalul de difuzare 20:30-22:29, pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Urmatorul post clasat a obtinut 6.4 puncte de rating si 14.6% cota de piata pe aceasta categorie.

Si la nivel national, PRO TV a fost lider cu o audienta medie de 9.3 puncte de rating si 17.9% cota de piata, in timp ce locul secund a obtinut 7.6 puncte de rating si 14.6% share. La nivel urban audienta inregistrata a fost de 8.1 puncte de rating si un share de 15.5%.

MasterChef – Prinde gustul competitiei, la PRO TV, AZI, de la 20:30!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni