• Emisiuni
  • MasterChef
  • Probele de foc ale editiei cu numarul 9 au clasat MasterChef in topul audientelor. Show-ul e ACUM, la ProTV

Probele de foc ale editiei cu numarul 9 au clasat MasterChef in topul audientelor. Show-ul e ACUM, la ProTV

Probele de foc ale editiei cu numarul 9 au clasat MasterChef in topul audientelor. Show-ul e ACUM, la ProTV

Cea de-a noua editie MasterChef a debutat cu emotie si noi provocari pentru concurentii care au ramas in competitie. 

Razvan Fodor a batut la usa unei doamne si a ales din frigiderul acesteia ingredientele pe care concurentii au fost nevoiti sa le foloseasca in proba “Cutia misterelor”. Proba s-a dovedit a fi una destul de complicata, iar cei ramasi in concurs au improvizat si s-au bazat pe faptul ca ideile le vin gatind. 

In intervalul de difuzare 20:31 – 22.30, romanii au fost cu ochii pe PRO TV, iar in minutul de maxima audienţa, de la 20:55 spectacolul MasterChef a fost urmarit de peste 2.200.000 de romani.

Editia de luni a inregistrat 9.8 puncte de rating si 23.1% share in intervalul de difuzare, pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Urmatorul post clasat a obtinut rezultate de aproape doua ori mai mici: 5.2 puncte de rating si 12.2% share pe aceasta categorie.

Show-ul este integral pe Voyo 

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 7.7 puncte de rating si 15.2% share. Postul clasat pe locul doi a inregistrat o audienta medie de 7.1 puncte de rating si 13.9 % share. Emisiunea culinara difuzata pe acelasi interval orar de o alta televiziune a obtinut 4.5 puncte de rating si 8.8% share, ocupand a treia pozitie in clasament. 

La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data pe primul loc cu o audienta medie de 8.4  puncte de rating si 16.4% share, in timp ce locul secund a obtinut 7.1 puncte de rating si 13.7% share. Emisiunea culinara difuzata pe un post competitor a obtinut 3.7 puncte de rating si 7.3% share, situandu-se pe locul trei in clasament. 

In emisiunea de luni seara, Odette a dovedit ca are talent culinar si imaginatie si astfel a reusit sa-i impresioneze pe cei trei jurati, obtinand imunitate pentru urmatoarea proba. Ea nu a gatit, insa a pregatit impreuna cu chefii sarcinile pe care colegii ei au trebuit sa le indeplineasca. Moza, Petrica, Elena, Iuliana, Coco si Tavi au intrat la testul sub presiune unde au fost nevoiti sa ghiceasca cat mai multe ingrediente ale unei supe. Tavi si Coco au reusit sa recunoasca cele mai multe ingrediente, asa ca au fost salvati, insa ceilalti concurenti au intrat la un ultim test, care in final a trimis-o acasa pe Moza.

Editia de marti seara va debuta cu proba cutia misterelor. Ingredientul aflat in cutie ii surprinde pe toti concurentii – a fost descoperit acum mii de ani, are minerale, vitamine si antioxidanti, iar unii considera ca este un aliment miraculos. Acest ingredient ii pune in dificultate pe multi dintre concurenti, insa unul singur ii va impresiona pe chefi prin ideea sa creativa, dar si prin gustul delicat al preparatului. 

A doua proba ii va aduce pe concurenti mai aproape de conceptul de bucatarie de top. Ei au nevoie de eleganta, rafinament si precizie pentru a crea un preparat potrivit pentru meniul unui restaurant exclusivist. Dar chefii le-au pregatit o surpriza ce ii va face sa isi schimbe planul initial. Acesta va fi un nou test incheiat de unii concurenti in lacrimi. 

Testul sub presiune va incheia editia de astazi pune la incercare abilitatile concurentilor cu un preparat aparent simplu, insa ce se dovedeste a fi dificil, aducand o noua eliminare din cursa pentru titlul de MasterChef. 

Prinde gustul competitiei la PRO TV si descopera cum se vor descurca concurentii in fiecare luni si marti, de la 20:30!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni