Provocari neasteptate, emotie si ambitie, ACUM, la MasterChef!

Provocari neasteptate, emotie si ambitie, ACUM, la MasterChef!

Emotiile continua astazi pentru concurentii MasterChef! O noua serie de probe si o noua runda de emotii ii asteapta pe concurentii ramasi in competitie, pregatiti sa lupte pentru a castiga titlul de MasterChef si marele premiu de 50,000 de euro. 

Editia de astazi ne va face cunostinta cu pasiunea, determinarea si telurile concurentilor ramasi in concurs. Firi diferite, cu istorii si meserii diferite, pe care ii leaga dorinta de a invata si de a fi cei mai buni, ne vor purta prin momente emotionante, demonstrandu-si talentul culinar in probe de foc pregatite in detaliu de cei trei jurati. 

Cutia misterelor ii va pune pe concurenti in fata unui lucru neasteptat, iar Razvan Fodor alaturi de un roman obisnuit caruia prezentatorul ii va bate la usa, vor lua parte in mod direct la alegerea ingredientelor pentru cei ramasi in concurs. Acestia vor fi nevoiti sa-si adune fortele si sa-si valorifice cum stiu mai bine calitatile de bucatari pentru a reusi sa impresioneze si sa mearga mai departe.

Dintre toate preparatele, chefii vor gusta doar trei, insa doar unul va putea iesi castigator si astfel va obtine imunitate pentru urmatoarea proba care va aduce noi surprize, deoarece pe langa sarcinile trasate de castigatorul Cutiei misterelor, Chef Patrizia Paglieri, Chef FOA si Chef Adrian Hadean vor adauga si ei noi cerinte care ii vor pune in dificultate pe concurenti. Sase dintre cele mai slabe farfurii vor intra la testul sub presiune, iar cei care nu vor face fata, vor intra la un ultim test care va decide de aceasta data cine va parasi competitia.

Ultima proba ii va pune in dificultate pe concurentii care nu i-au convins pe chefi cu preparatele anterioare si vor fi nevoiti sa gateasca folosind ingredientele testului sub presiune. Talentul si inspiratia acestora vor fi aspru judecate de catre chefi, care vor alege cine merita sa ramana si cine va pleca acasa.

In fiecare saptamana, MasterChef vine cu portie dubla de competitie culinara, unde doar cei mai buni rezista probelor de foc la care sunt supusi si reusesc sa atinga standardele impuse de cei trei chefi.

MasterChef – Prinde gustul competitiei, in fiecare luni si marti la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni