• Emisiuni
  • MasterChef
  • Rares, despre experienta din Praga, intr-o bucatarie Michelin. Nu uita ca doar azi mai ai sansa sa intri in cursa pentru titlul de "MasterChef" al Romaniei

Rares, despre experienta din Praga, intr-o bucatarie Michelin. Nu uita ca doar azi mai ai sansa sa intri in cursa pentru titlul de "MasterChef" al Romaniei

Rares, despre experienta din Praga, intr-o bucatarie Michelin. Nu uita ca doar azi mai ai sansa sa intri in cursa pentru titlul de "MasterChef" al Romaniei

Rares Calota, concurentul care a ajuns in finala "MasterChef" a fost la preselectiile din Bucuresti pentru a-i sustine pe participanti. Rares a castigat locul 3 la "MasterChef" in cel mai recent sezon de la ProTV, dar si posibilitatea de a lucra intr-o bucatarie Michelin in Praga.  

Rares a raspuns la cateva intrebari in legatura cu experienta din Praga, dar a dat si cateva sfaturi pentru cei care vor participa la noul sezon "MasterChef"

Cum a fost la Praga? 

“Sper ca in 5 ani sa-mi deschid un restaurant ca cel in care am avut ocazia sa lucrez si sa experimentez. Praghezii sunt extrem de dedicati si perseverenti, adevarati profesionisti care-si cunosc foarte bine specializarea si specialitatea. Am admirat foarte mult profesionalismul lor, al bucatarilor Michelin. Si in Romania se poate dezvolta un astfel de concept. Sper sa pot fi eu cel care il implementeaza.”

Cum ii incurajezi pe cei care de abia de-acum incolo intra in cursa pentru sortul "MasterChef"?

“Trebuie sa fie pregatiti. Ma astept sa fie asa. Vreau sa vad preparate inedite, vreau sa incerce retete noi. Dupa "MasterChef" am devenit foarte exigent cu ceilalti dar si cu mine.”

Care sunt cele 3 calitati de baza pe care ar trebui sa le aiba un "MasterChef"?

“Carisma este de fapt totul. Daca te pricepi la gatit, ai un pic de ochi in ceea ce priveste plating-ul si mai ai si carisma, clar esti urmatorul "MasterChef"!”

Ce crezi ca ai invatat cel mai mult la "MasterChef"?

“La "MasterChef" am invatat mult, m-am dezvoltat. Inca invat si este foarte important ca am invatat sa fiu responsabil si sa-mi asum greselile.”

Care crezi ca e reteta care te reprezinta vara asta?

“Recomand mai multe: Gasspaccio de mango cu menta, inghetata de capsuni si crisp de caramel si chiar si amaretto de migdale. ”

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni