• Emisiuni
  • MasterChef
  • RECORD de audienta la finala MasterChef! 4 milioane de romani au stat cu ochii pe Pro Tv si pe castigatorul Petru Buiuca

RECORD de audienta la finala MasterChef! 4 milioane de romani au stat cu ochii pe Pro Tv si pe castigatorul Petru Buiuca

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">RECORD de audienta la finala MasterChef!</span> 4 milioane de romani au stat cu ochii pe Pro Tv si pe castigatorul Petru Buiuca

Seara de miercuri a fost una incendiara la Pro Tv. Marea finala “MasterChef” a strans la un loc multi invitati, vedete, probe care mai de care mai dificile, mult suspans si foarte multi telespectatori.

Editia din 6 iunie a inregistrat un record de audienta, astfel ca aproape 4 milioane de telespectatori la nivelul intregii tari erau cu ochii pe “MasterChef” in minutul de maxima audienta, 22.26, atunci cand Pro Tv inregistra un varf de audienta pe publicul comercial de 28,5 puncte de rating si 57,7 % cota de piata, adica de aproape 10 ori mai mult decat Antena 1 care avea 2,9 puncte de rating si 5,9 % cota de piata.
   
Intreaga editie “MasterChef” de miercuri seara a fost lider incontestabil de audienta pe toate categoriile de public, pe intreg intervalul 20.23-22.30. Pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Pro Tv a fost lider cu o audienta medie de 19,4 puncte de rating si 43,7 % cota de piata, urmat de Antena 1 cu numai 3,5 puncte de rating si 8.0 % cota de piata.

Si pe publicul din mediul urban Pro Tv a fost lider cu o medie de 15,4 puncte de rating si 31,7 % cota de piata, fata de Antena 1 care obtinea in acelasi interval numai 3,4 puncte de rating si 7.0 procente din cota de piata. Pro Tv ocupa acelasi loc fruntas si la nivelul intregii populatii a tarii, cu o audienta medie de 14,5 puncte de rating si 30,8 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 se clasa a treia, dupa Kanal D, cu 3,3 puncte de rating si 7.0 procente din cota de piata.
   
Miercuri seara la Pro Tv s-a ales primul castigator al “MasterChef” Romania, Petru Buiuca, cel care a plecat acasa cu trofeul si marele premiu de 50.000 de euro. Competitia a fost una stransa, mai ales ca cei mai buni dintre cei mai buni s-au infruntat in ultimele etape ale show-ului. Mimi, Petru, Bogdan si Alex au fost ultimii patru concurenti care miercuri seara au trecut prin probe de foc, au gatit preparatele favorite ale lui Horia Brenciu, Smiley, Alex Velea si Andi Moisescu si au trecut prin emotii de nedescris. Primul care a plecat a fost Bogdan Alexandrescu, eliminat la proba cu vedete, dupa care a urmat Alex Petricean, astfel ca duelul final s-a dat intre Mimi si Petru. Decizia juriului a fost greu de luat, mai ales ca spre final au avut in fata lor pe cei mai buni concurenti. Maiestria, preparatele corecte, constanta si pasiunea i-au adus pe cei doi pana la ultima proba a show-ului cu emotii de nedescris. Cei trei jurati au decis ca premiul cel mare trebuie sa ajunga la Petru, cel care in clipa in care si-a auzit numele a sarit de bucurie si a inceput sa planga coplesit de emotii.



“In momentul in care am aflat ca sunt castigatorul m-am blocat. Pur si simplu senzatia este una cuprinzatoare. Este incredibil cum eu am reusit sa trec de la a vedea concursuri de bucatarie la TV direct la castigarea celui mai tare concurs dintre ele. E fenomenal. Te blochezi instant. Asa a fost si la mine”
, a recunsocut Petru.

Acesta mai recunoaste ca cel mai greu in concurs i-a fost in clipa in care si-a vazut persoanele dragi intrand in platou. Totodata, ei au fost cei care i-au dat forta sa se concentreze mai departe. “Cel mai dificil moment pentru mine a fost cand au venit familiile noastre. Nu as fi reactionat bine la o eliminare in fata lor. Si mi-a fost cel mai frica la proba sub presiune cu pestii. Imi era frica sa nu fiu eliminat”, a recunoscut acesta.
   
Petru are 24 de ani, a crescut in Constanta, dar locuieste in Bucuresti, unde a a venit odata cu admiterea la o facultate cu profil economic. Petru lucreaza ca office manager la un birou de arhitectura. Cu toate acestea, gatitul este marea sa pasiune. Spune ca intotdeauna i-a placut sa gateasca, iar la varsta de 5 ani isi aminteste ca se ducea in bucatarie sa-si ajute tatal la gatit. Cand avea 9 ani si mamei sale i-a fost rau isi aminteste ca s-a vazut nevoit sa o ajute si sa-i incalzeasca lapte.

Desi aragazul i se parea un monstru si stia ca nu e bine sa umble singur cu focul, i-a incalzit laptele si i-a pus si scortisoara, devenind eroul mamei. De atunci spune ca nu “a mai iesit” din bucatarie. A invatat sa gateasca singur si marturiseste ca gateste orice, iar in momentul in care vede ingredientele ii vin in minte multe retete. Petru iubeste atat de mult gatitul incat si noaptea viseaza ca scrie retete.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni