Reteta "MasterChef": Finger Food

Reteta "MasterChef": Finger Food

Te intereseaza mai multe retete cu branza? Intra pe www.fanbranza.ro si inspira-te pentru noi retete delicioase.

1. Piept de pui la gratar cu ananas

Condimentati pieptul de pui cu sare, piper si boia dulce, ungeti cu ulei de masline si gatiti-l pe gratar. Serviti cu ananas.

2. Piept de rata cu andive caramelizate si capsuni

Puneti pieptul de rata in tigaia rece, cu pielea in jos. Dupa ce s-a rumenit pe o parte, puteti sa-l intoarceti, il mai lasati si pe partea cealalta 2 minute, apoi il bagati la cuptor la 180 grade pentru maximum 5 minute. Cand este gata, taiati felii subtiri si sarati. Serviti impreuna cu andive si capsuni. Andivele au fost trase la tigaie cu zahar brun si zeama de portocala, iar capsunile marinate cu zeama de lamaie, ulei de masline, sare si piper.

3. Rulou de zucchine cu sparanghel si crema de branza Delaco

Taiati fasii subtiri de zucchine pe care le ungeti cu ulei de masline, zeama de lamaie, sare si piper. Amestecati crema de branza cu marar tocat. Umpleti feliile de zucchine cu aceasta crema, un fir de sparanghel blansat si formati rulourile.

4. Frigarui cu mozzarella Delaco

Prima varianta contine mozzarella, rosii uscate si masline.

A doua varianta contine mozzarella, rosii cherii, struguri si physalis.

5. Bruscheta cu miez de lapte Delaco

Ungeti felii de paine cu ulei de masline si bagati-le in cuptor sa se rumeneasca, iar cand le scoate din cuptor le frecati cu usturoi. Faceti si un pesto de busuioc. Pentru pesto, mixati o mana de frunze de busuioc cu 50 ml ulei de masline, o lingura seminte de pin, 1 catel de usturoi si 2 linguri de parmezan Delaco, sare, piper. Pe feliile de paine puneti o felie de miez de lapte, o inima de rosie si pesto.

6. Bruscheta cu guacamole

Ungeti felii de paine cu ulei de masline si bagati-le in cuptor sa se rumeneasca, iar cand le scoate din cuptor le frecati cu usturoi. 

Pentru guacamole aveti nevoie de: 1 avocado copt, 1 lingura ceapa alba tocata marunt, 1/2 lingurita de ardei iute, 1 catel de usturoi, 1 rosie tocata (fara seminte), 1 lingura suc de lime, coriandru, sare si piper (dupa gust). Amestecati ingredientele si serviti cu painea prajita.

7. Somon cu mascarpone Delaco

Asezati pe o felie de paine prajita Wasa, o lingura de mascarpone, flori de sare, somon fume si picurati ulei de masline. Simplu si gustos!

8. Somon in crusta de susan cu sos chinezesc

Tavaliti bucata de somon prin sare, susan alb si negru, gatiti pe ambele parti, in tigaie. serviti alaturi de sosul pe care il faceti cu : sos de soia, sos de peste, zeama de lamaie si chives. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni