• Emisiuni
  • MasterChef
  • Revenirea vedetelor de la "MasterChef. Proba Celebritatii" a situat din nou PRO TV in top

Revenirea vedetelor de la "MasterChef. Proba Celebritatii" a situat din nou PRO TV in top

Revenirea vedetelor de la "MasterChef. Proba Celebritatii" a situat din nou PRO TV in top

Noua editie “MasterChef”, ce s-a bucurat de prezenta finalistilor de la “MasterChef. Proba Celebritatii” si a lui Chef Marek Raditsch, a generat din nou audiente de varf pentru PRO TV. Episodul 11, difuzat pe 27 mai, a adus o eliminare care a surprins pe toata lumea si a impresionat prin retetele inedite prezentate de cei patru invitati speciali.

Pe segmentul publicului comercial din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, ratingul mediu de 12,2 puncte din intervalul orar 20:30 – 22:45, precum si cota de piata de 29,3% au situat PRO TV pe primul loc, potrivit cifrelor furnizate de Kantar Media. Antena 1 s-a clasat pe locul al doilea, cu 6,1 puncte de rating si 14,6% cota de piata, iar Kanal D a avut 4,6 puncte de rating si 11% share. In minutul de aur 22:16, PRO TV a atins un varf de audienta de 16,4 puncte de rating si 36,5% cota de piata.

Mai mult, pe segmentul publicului din mediul urban, PRO TV a obtinut audiente de top, cu un rating mediu de 9,5 puncte si o cota de piata de 19,3%, in timp ce Kanal D, situat pe locul doi, a obtinut 6,3 puncte si 12,9% share. Pe locul 3, Antena 1 a inregistrat 5,1 puncte si 10,5% share.

La nivel national, PRO TV a fost, de asemenea, pe primul loc, cu un rating mediu de 8,4 puncte si 17,8% share, cifre peste audientele inregistrate de Kanal D (6,4% rating, 13,6% share) si Antena 1 (4,5% rating si 9,7% share).

In editia de ieri, cei 12 concurenti MasterChef si-au demonstrat talentul culinar in fata invitatilor speciali: Elena Lasconi, Don Baxter, Pacha Man si Marek Raditsch, un Chef celebru in toata lumea. Marea surpriza a editiei, Chef Raditsch, a avut onoarea sa gateasca pentru Regele Norvegiei, Albert de Monaco, Familia Clinton, Mick Jagger sau Robbie Williams. 

Prima eliminare a editiei a fost total neasteptata. Cristi Sorop  a prezentat un desert foarte creativ din punct de vedere al plating-ului, insa acesta a lasat de dorit in privinta consistentei si gustului. Nici Bazz nu s-a descurcat mai bine, asa ca juriul a facut ceva fara precedent in istoria concursului: a supus eliminarea la vot. Prin urmare, Cristi a primit cele mai multe voturi negative din partea colegilor sai si a parasit "MasterChef".

Dupa aceea, cei 11 concurenti ramasi in competitie au fost impartiti in trei echipe, coordonate de cele trei vedete. Echipele au avut de reprodus autograful culinar al Elenei Lasconi, al lui Pacha Man şi al lui Don Baxter. Pentru complexitatea probei, totul a fost executat la stafeta, iar concurentilor nu le-a fost permis sa vorbeasca intre ei. Aceasta proba a adus eliminarea lui Bazz, iar pana sfarsitul editiei a parasit competitia si Alex Nitu.

Astfel, in cursa pentru titlul de MasterChef raman 9 concurenti, care asteapta, in editiile viitoare, noi surprize si probe inedite din partea juratilor.

Show-ul culinar MasterChef este difuzat in fiecare marti, de la 20:30, pe PRO TV.

MasterChef - Prinde gustul competitiei, numai la PRO TV!

Completeaza aici formularul de inscriere si vino la preselectiile care vor avea loc in Cluj Napoca, Iasi, Timisoara si Bucuresti.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni