• Emisiuni
  • MasterChef
  • Romanii au prins gustul competitiei! MasterChef, numarul 1 in audiente!

Romanii au prins gustul competitiei! MasterChef, numarul 1 in audiente!

Romanii au prins gustul competitiei! MasterChef, numarul 1 in audiente!

Cel mai bun cooking show din Romania a castigat duelul audientelor si la cea de-a doua editie difuzata luni seara, clasand PRO TV pe prima pozitie.

Ingredientele MasterChef: multa emotie, talent pur, nebunie curata si o doza mare de imprevizibil! Adevaratii chefi ai Romaniei au fost in mare forma si au creat un adevarat spectacol. Chef Patrizia Paglieri, Chef FOA si Chef Adrian Hadean au avut de ales intre concurenti pasionati de bucatarie, cu meserii dintre cele mai diverse: de la un designer in arta floristica, pana la un pilot.

A doua editie MasterChef a pozitionat PRO TV in topul audientelor, cel mai exploziv show culinar fiind urmarit de peste doua milioane de romani la nivel national, in minutul de aur de la ora 20:50. MasterChef, singurul cooking show autentic a surprins si de aceasta data emotia, teama sau increderea citita pe chipurile concurentilor. Spectacolul culinar a avut la baza reactii spumoase si imprevizibile exprimate atat de chefi, cat si de concurentii hotarati sa plece triumfatori de la auditii.

Apriga competitie culinara se dovedeste a fi apreciata la nivelul intregii tari. in intervalul difuzarii emisiunii, de la 20:31 la 22:30, PRO TV a fost lider pe publicul comercial, obtinand o audienta medie de 9,8 puncte de rating si 22,3% cota de piata, urmat de Antena 1 cu 9.0 puncte de rating si 20,4% cota de piata. PRO TV a condus si pe segmentul publicului din mediul urban cu 7,5 puncte de rating si 14,5% cota de piata, pe locul al doilea clasandu-se Antena 1 cu 7,2 puncte de rating si o cota de piata de 13,8%. La nivelul intregii populatii a tarii, PRO TV a condus detasat cu 7,1 puncte de rating si 13,9% cota de piata, in vreme ce Antena 1 s-a clasat pe locul second cu 5,8 puncte de rating si 11,3 procente din cota de piata. Pe publicul comercial cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, in minutul 22:09 emisiunea a atins un varf maxim de audienta de 15,9 puncte de rating si o cota de piata de 35,1%, aproape de patru ori mai mult decat inregistra Antena 1 in acelasi minut (4.6 puncte de rating si 10.1% cota de piata).

Romanii au pofta de MasterChef! Batalia pentru sortul MasterChef: 13 norocosi!

Noi pretendenti la trofeul MasterChef si-au facut aparitia in editia de luni seara cu preparate care au starnit reactii diferite in randul juriului. 

A pasit hotarat in platoul MasterChef, insa odata ajuns in fata chefilor, Paul Siserman a avut parte de o surpriza. Chef Patrizia Paglieri i-a cerut sa rastoane din nou preparatul in tigaie, ca apoi sa-l monteze la loc in farfurie. Desi presiunea timpului si-a spus cuvantul, Siserman a reusit la final sa-i dea pe spate pe cei trei chefi. Gustul echilibrat al preparatului sau, tonnarelli al nero di seppia (paste cu negru de sepie) cu creveti, calamar si midii i-a adus fara ezitare primul sort al serii.

Prezenta urmatorului concurent a starnit tensiune si replici contradictorii, atunci cand Chef FOA a decis sa-i ofere direct sortul lui Alex Dragan, un fan convins al muzicii rap sigur ca poate crea retete rafinate ca orice bun cunoscator al gastronomiei. Suparata ca nu a fost consultata, Chef Patrizia a parasit pentru scurt moment platoul, fara sa fie convinsa de calitatile bucatarului amator, cu toate ca el a trecut de aceasta etapa.

CELE MAI BUNE MOMENTE VIDEO SUNT AICI

Ionut Vestemean a pariat pe preparatul sau, ficatei in bacon cu sos de coniac, bulete de cartofi si parmezan si a fost aproape sigur ca va lua sortul. increderea in sine nu a fost direct proportionala cu asteptarile celor trei chefi. Acestia s-au aratat profund dezamagiti si nu i-au dat sansa de a merge mai departe in competitie.

Designer in arta floristica, Claudia Zina Obreja spera sa obtinua un loc meritat in cadrul competitiei. Greseala pe care a facut-o, insa, a costat-o scump, atunci cand a ornat preparatul, folosind o penseta de sprancene. Nici gustul chiftelutelor din somon cu sos din piper roz si paste cu cerneala de sepie nu a incantat papilele gustative ale chefilor, motiv pentru care Claudia nu a trecut de auditii.

A crescut de la 11 ani intr-un orfelinat, iar timp de 2 ani a fost nevoit sa doarma sub cerul liber, timp in care a muncit in constructii, prin depozite si a invatat sa repare motoare si scutere. Mihai Marin a venit acum la MasterChef sperand ca intr-o buna zi va ajunge bucatar profesionist. A gatit medalion din piept de pui cu mozzarella si mere, preparat care i-a adus trei raspunsuri pozitive.

Greta Rachita a venit din Italia, unde s-a mutat in urma cu mai multi ani, special pentru a participa la MasterChef Romania. Daca in trecut, mancarea a fost cel mai mare dusman al sau, suferind de anorexie, acum gastronomia este un aliat de incredere, transformata intr-o pasiune. Emotionata, Greta a pornit in calatoria culinara, reusind luni seara sa treaca de auditii.

S-a inscris la MasterChef si a declarat ca improvizatia in bucatarie este punctul lui forte. Cu toate acestea combinatia de spaghetti cu burta nu l-a ajutat pe Ion Marius Adrian sa castige aprecieri. Dimpotriva, gustul mancarii sale l-a trimis acasa.

Si pentru Lucian Cioaca a fost o seara reusita la MasterChef. Fost politist, actual pilot, tanarul in varsta de 28 de ani a convins doi jurati din trei ca poate fi un bucatar talentat.

Daca in prima seara Chef Adrian Hadean s-a luptat pentru o concurenta, folosind un green card, de aceasta data a venit randul unul alt jurat sa isi foloseasca asul din maneca. Chef FOA l-a salvat pe Louis Ranjou cu green cardul sau, cerandu-i acestuia sa nu-l dezamageasca in etapele viitoare.

Dupa reprezentatia culinara pusa in scena de concurenti, la finalul serii 13 dintre ei s-au ales cu sortul MasterChef. 

Din 29 septembrie, cei de acasa vor viziona saptamanal doua episoade MasterChef, in fiecare luni si marti, la PRO TV!

MasterChef - Prinde gustul competitiei, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni