Se da startul preselectiilor noului sezon MasterChef!

Se da startul preselectiilor noului sezon MasterChef!

Cel mai urmarit cooking show din Romania da startul preselectiilor pentru cel de-al saselea sezon! Timp de cinci sezoane, MasterChef a reunit oameni din toate colturile tarii, care au in comun o singura pasiune: gatitul!

Pe masterchef.protv.ro au inceput inscrierile pentru preselectiile urmatorului sezon MasterChef! Caravana celei mai asteptate competitii culinare va vizita patru orase importante din tara. 

Milioane de telespectatori au urmarit sezonul cinci din cea mai captivanta competitie culinara, iar diversitatea si creativitatea au fost elemente cheie pentru o editie de succes rasunator, cu preparate unice, probe incendiare si un juriu extrem de carismatic! Si in acest sezon, Chef Patrizia Paglieri, Chef Foa si Chef Adrian Hadean sunt pregatiti sa descopere noul MasterChef al Romaniei! 

Ai indemanarea sa pregatesti un desert delicios? Stii sa prepari delicatese care uimesc prin gustul incredibil sau aspectul desavarsit? Intra pe masterchef.protv.ro si inscrie-te! Bucataria MasterChef te asteapta!

Prinde gustul preselectiilor MasterChef!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni