• Emisiuni
  • MasterChef
  • Se strang randurile! Un nou concurent a spus "adio" bucatariei MasterChef

Se strang randurile! Un nou concurent a spus "adio" bucatariei MasterChef

Se strang randurile! Un nou concurent a spus "adio" bucatariei MasterChef

Concurentii au parte de momente grele. Echipa Albastra a intrat la Testul sub Presiune dupa ce Echipa Rosie a fost desemnata castigatoare la prima proba organizata in afara bucatariei MasterChef.

Cu Avram pe post de capitan, Echipa Albastra nu a reusit sa ii impresioneze pe motociclistii "invitati" la masa si astfel o parte dintre membrii echipei au intrat la Testul sub Presiune. 

Citeste si: Reteta Andrei Voica - Crema de creveti cu ciuperci si mango

Pentru a complica si mai mult lucrurile, Chefii le-au transmis concurentilor ca trebuie sa desemneze trei concurenti care, din punctul lor de vedere, au tras echipa in jos. Asistati de la balcon de concurentii din Echipa Rosie, concurentii si-au exprimat opiniile cu privire la colegii lor de echipa. Asa cum era de asteptat, spiritele s-au incins si discutiile in contradictoriu nu au intarziat sa apara. 

Avram si-a asumat responsabilitatea si si-a acoradat un vot negativ, semn ca a constientizat unde a gresit in timpul probei anterioare. 

Dupa numararea voturilor, Avram, Claudia si Iuliana au intrat la Testul sub Presiune, iar la nominalizarea Chefilor, Claudiu, Giulia si Misa s-au alaturat grupului.

Adriana, concurenta care a ocupat postul de "om bun la toate" in cadrul probei anterioare, a fost salvata de Liviu, capitanul Echipei Rosii, si a privit Testul sub Presiune de la balconul invingatorilor. 

Citeste si: Reteta Georgiana Prica - Tarta cu mere, rubarba si cardamon pe cuib de zahar ars cu crema de unt aromatizata cu vanilie

Intr-un minut, concurentii au fost provocati sa recunoasca cat mai multe mirodenii. Legati la ochii, acestia au fost rugati sa guste sau sa miroasa condimentele aflate pe bancul din fata lor.

In urma acestei probe, Claudiu, Iuliana si Avram au fost desemnati castigatori si s-au alaturat grupului de la balcon, in timp ce Misa, Giulia si Claudia au mai primit o sansa de a se salva. Acestia au fost pusi sa gateasca folosind tocmai mirodeniile care i-au pus in dificultate.

Dupa 45 de minute, timp in care fiecare concurent a gatit o farfurie ce s-a dorit a fi salvatoare, Chefii au decis ca Giulia sa paraseasca competitia MasterChef.



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni