• Emisiuni
  • MasterChef
  • Serghei este cel de-al treilea concurent care paraseste bucataria Masterchef

Serghei este cel de-al treilea concurent care paraseste bucataria Masterchef

Serghei este cel de-al treilea concurent care paraseste bucataria Masterchef

Concurentii din bucataria Masterchef au avut parte de o proba de foc in cadrul careia au fost impartiti in trei grupe de catre Andrei, castigatorul imunitatii din aceasta editie.

Acesta le-a repartizat adversarilor sarcina de a pregati unul dintre cele trei preparate realizate de chefi: file de somon cu legume la gratar, rosmarin si salsa mediteranean, piept de pui umplut cu prosciuto crudo si mozzarella, cu sos de ciuperci si smantana si cu cartofi frantuzesti, piept de rata cu sos de portocale si un amestec de vinete si ardei gras.

In urma acestei probe, Misa, Serghei si Cristi au ajuns la testul sub presiune, pentru care cei trei chefi le-au pregatit o surpriza, adica alegerea unui concurent pe care sa-l ia cu ei la proba eliminatorie. 

Claudiu, Stefan si Iulian s-au alaturat celor trei, formandu-se echipele Serghei-Stefan, Misa-Claudiu si Cristi-Iulian, iar acestea au avut de pregatit un desert in care marul sa fie ingredientul vedeta.

Preparatul realizat de echipa Serghei-Stefan a fost considerat cel mai slab, iar chefii au hotarat ca Serghei este cel de-al treilea concurent care paraseste bucataria Masterchef.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni