• Emisiuni
  • MasterChef
  • Sezonul 5 MasterChef revine cu o noua echipa de productie si noi jurati 

Sezonul 5 MasterChef revine cu o noua echipa de productie si noi jurati 

Sezonul 5 MasterChef revine cu o noua echipa de productie si noi jurati 

„MasterChef”, cel mai vizionat show culinar, revine in aceasta toamna cu un nou sezon, plin de surprize, gata sa puna pe jar chiar si cele mai alese gusturi. 

MasterChef va beneficia de o noua echipa de productie, condusa de Monica Senchiu si Marius Toader, doi dintre cei mai buni profesionisti din Romania.  In plus, un nou juriu de exceptie este pregatit sa coaca la foc iute rabdarea concurentilor si sa le puna la grea incercare talentul, priceperea si pasiunea pentru bucatarie, dar si sa ii ajute sa isi descopere cele mai nebanuite aptitudini, pentru a lupta in cursa pentru titlul de MasterChef. 

Formatul MasterChef a reintarit pozitia de lider a PRO TV prin audiente record, devansand puternic alte show-uri culinare.  Cel mai in voga show culinar, MasterChef a avut performante in crestere de la un sezon la altul, sezonul 4 atingand o audienta medie pe sezon cu 188% mai mare decat cea inregistrata de competitie cu un format similar. 

Cei care vor asigura cele mai inalte standarde ale profesionalismului, calitatii si creativitatii in noul sezon MasterChef din aceasta toamna sunt doi dintre cei mai buni producatori de pe piata din Romania, Monica Senchiu si Marius Toader, ei fiind responsabili de imaginea proaspata a noii editii. Cei doi sunt cofondatorii Media Factory, prima companie independenta de productie TV din Romania, care a produs 25 show-uri originale bazate pe formate sau concepte originale create de Marius Toader. Mai mult, Media Factory a creat si a exportat formate TV in peste 20 de tari de pe 5 continente si a realizat anterior mai multe documentare si productii pentru PRO TV.

Experienta MasterChef va fi completata de un nou juriu, ce raspunde in intregime dorintelor telespectatorilor: trei exemple de talent, maiestrie si eleganta culinara. Cei trei noi jurati, care vor fi dezvaluiti in curand, sunt adevarate povesti de succes. Pro TV va aduce inaintea concurentilor un juriu de exceptie, profesionisti cu o experienta indelungata in gastronomie, care sa-i ajute sa-si descopere talentul culinar si sa-si gaseasca inspiratia. 

Incepand cu aceasta luna, Pro TV a dat startul preselectiilor pentru a cincea editie. Emisiunea MasterChef invita pasionatii de gatit sa se inscrie pe site-ul masterchef.protv.ro. Caravana a ajuns deja pe 7 iunie la Cluj-Napoca, pe 14 iunie in Iasi si pe 21 iunie la Timişoara. Turul prin ţară se încheie la Bucuresti, cu preselectiile de pe 5 si 6 iulie. 

“MasterChef“- Prinde gustul competitiei, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni