• Emisiuni
  • MasterChef
  • "O fata EXTRAORDINARA, care n-a suparat pe nimeni!". Simona a plecat din emisiune cu fruntea sus. Ce compliment i-a facut Chef Bontea:

"O fata EXTRAORDINARA, care n-a suparat pe nimeni!". Simona a plecat din emisiune cu fruntea sus. Ce compliment i-a facut Chef Bontea:

"O fata EXTRAORDINARA, care n-a suparat pe nimeni!". Simona a plecat din emisiune cu fruntea sus. <span style="color:#f00;">Ce compliment i-a facut Chef Bontea:</span>

Printre cei care au parasit marti seara competitia MasterChef a fost si Simona Paslaru, simpatica taximetrista stabilita in Belgia.

A recunoscut ca este dezamagita ca pleaca, insa considera ca aceasta experienta e cea mai frumoasa din viata sa. “Sunt mandra in acelasi timp, eu cu mine am castigat”, a spus aceasta.

Marea Finala de la Masterchef - azi, de la 20:30, in direct pe ProTV si pe voyo.ro.

Nici nu-ti imaginezi ce-a fost aseara la MasterChef! NOU si exclusiv pe Voyo.ro - Show-ul este integral AICI. 

Chef Bontea a tinut sa o consoleze: “Sa continui sa gatesti, pentru ca pasiune ai! Asta s-a vazut”, a incurajat-o el, dupa ce i-a dat vestea eliminarii.

“Sper sa ne inviti intr-o zi in restaurantul tau. Preparatul tau din preselectii este printre putinele pe care le tin minte. Si asta e mare lucru”, a mai adaugat juratul, referindu-se la para insiropata in vin rosu, cu care l-a cucerit inca de la inceput.

 

Alexandru Petricean, unul din cei patru finalisti, a regretat plecarea ei: “Sincer, am fost legat de ea, e o fata extraordinara, care n-a suparat pe absolut nimeni. Am avut foarte multe de invatat de la ea. Si experienta de viata... a trecut prin foarte multe si are doar 33 de ani

O sa-mi amintesc tot timpul cu drag de Masterchef. A fost super, super frumos!” a mai spus Simona.

 



Simona are 32 de ani si a venit tocmai din Belgia pentru a participa la MasterChef. E stabilita acolo de ani de zile, s-a casatorit si lucreaza ca taximetrist. E de fapt singura femeie taximetrist din oras.

In 2004 Simona a fost diagnosticata cu cancer. S-a impacat insa cu ideea ca nu va fi nicioda mama si spune ca munca este tot ce i-a mai ramas in viata.

O alta lovitura foarte grea pentru Simona a fost moartea fratelui ei. S-a inscris la MasterChef pentru ca fratele ei mereu o certa ca nu-si duce visurile pana la capat: “Sunt sigura ca el e acum alaturi de mine, ca e ingerul meu pazitor”, spune ea. Simona gateste foarte complicat si perfect estetic, iar gatitul este mai mult decat o pasiune, este o terapie pentru sufletul si mintea sa.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni