• Emisiuni
  • MasterChef
  • Singurul concurent care a renuntat din prima la sort. Motivul absurd pentru care a vrut sa paraseasca imediat competitia: "Ai facut o porcarie. E rusine!"

Singurul concurent care a renuntat din prima la sort. Motivul absurd pentru care a vrut sa paraseasca imediat competitia: "Ai facut o porcarie. E rusine!"

Singurul concurent care a renuntat din prima la sort. Motivul absurd pentru care a vrut sa paraseasca imediat competitia: "Ai facut o porcarie. E rusine!"

S-au inscris cu miile si au ajuns doar cateva sute la auditii in fata juriului MasterChef, insa doar 70 dintre ei au reusit sa se califice in concurs - au primit sortul, iar de acum urmeaza sa lupte pentru trofeul MasterChef.

MasterChef e DISEARA, de la 20.30, la ProTV!

Toti concurentii isi doresc sa treaca mai departe si sa se mai apropie cu un pas de marele premiu, insa printre acestia s-a numarat si o exceptie.

Florin Valea, concurentul care a impresionat la preselectii dupa ce a reusit sa gatesca frigarui folosind doar un cutit, a cerut sa fie eliminat dintr-un motiv cat se poate de absurd. Desi ar fi trebuit sa se concentreze doar asupra probei de maruntit legume, concurentul a fost foarte deranjat de prezenta in emisiune a travestitului Cora.

Florin nu a avut nicio ezitare in a-si vocifera nemultumirile in fata celor trei chefi: "Nu mi se pare normal sa vad barbati imbracati in femeie, cu peruca. Nu-mi doresc".

"Tu esti militar. Lupti pentru drepturile oamenilor, ale tuturor oamenilor", a incercat chef FOA sa combata explicatia lui Florin. "Eu nu am cuvinte", a marturisit chef Patrizia, surprinsa de motivele concurentului.

Atitudinea lui Florin a fost taxata dur si de colegii sai, care i-au reprosat ca a luat sortul fara sa-l vrea cu adevarat, rapind astfel sansa unui alt participant. 

Show-ul este integral pe Voyo

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni