• Emisiuni
  • MasterChef
  • Cel mai dur jurat de la MasterChef, un familist convins: "Imi iubesc sotia la fel de mult ca acum 23 de ani!"

Cel mai dur jurat de la MasterChef, un familist convins: "Imi iubesc sotia la fel de mult ca acum 23 de ani!"

Cel mai dur jurat de la MasterChef, un familist convins: <span style="color:#f00;">"Imi iubesc sotia la fel de mult ca acum 23 de ani!"</span>

Daca la televizor, juratul Masterchef Sorin Bontea este extrem de serios si sever, in particular este un tatic fericit, foarte apropiat de cei doi copii ai sai, Miruna si Iulian, si un familist convins.

Chef Bontea a declarat pentru protvmagazin.ro ca este la fel de indragostit de sotia sa ca acum 23 de ani, despre care spune ca e "specialista in prajituri si torturi delicioase".
 

La televizor, pari un tip foarte sever. Cum esti acasa, cu cei doi copii ai tai?

Sunt prieten cu ei, suntem foarte apropiati si ne place sa ne petrecem timpul liber impreuna. Cateodata insa e nevoie sa fiu si drastic.

Copiii mei au varste diferite si personalitati diferite, trebuie sa le inteleg nevoile tinand cont de varsta lor, insa trebuie sa fiu si sever atunci cand se impune. Miruna, fiind cea mai mica, este mai rasfatata, iar Iulian este foarte intelegator si protector cu ea. De cate ori sunt plecat, el imi tine locul in casa. 

Ce vor ei sa devina cand vor fi mari?

Iulian vrea sa lucreze intr-o companie de jocuri video sau sa se faca pilot de curse. Iar Miruna isi doreste sa ajunga doctor veterinar, pentru ca ii plac foarte mult animalele, in special caii. tinand insa cont ca are doar noua ani, uneori mai vrea sa fie si balerina sau cantareata.

Nu stiu ce cariere vor alege, insa un lucru e cert: ii voi incuraja sa faca ceea ce le place, sa isi transforme pasiunile in meserie, asta e cel mai important dupa parerea mea. Daca faci ceva cu mare placere, nimic nu e prea greu.

 

Care a fost cel mai delicios cadou pe care l-ai pregatit pentru sotia ta?

Hmmm... Inelul de logodna si dragostea pe care i-o port si dupa 23 de ani.


Sursa: Protvmagazin.ro


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni