• Emisiuni
  • MasterChef
  • Stefan a fost eliminat din bucataria Masterchef. Ce concurent s-a salvat in ultima clipa la testul sub presiune

Stefan a fost eliminat din bucataria Masterchef. Ce concurent s-a salvat in ultima clipa la testul sub presiune

Stefan a fost eliminat din bucataria Masterchef. Ce concurent s-a salvat in ultima clipa la testul sub presiune

Cea de-a patra editie din bucataria Masterchef a adus noi provocari pentru concurenti, dar si o noua eliminare in urma unui test de presiune la care au trebuit sa gateasca paste. 

Concurentii din bucataria Masterchef au avut parte de numeroase surprize si au fost supusi unor probe in cadrul carora au fost obligati sa-si demonstreze talentul culinar, dar si abilitatile de a lucra in echipa.

In prima proba a editiei, acestia au fost impartiti in trei grupe, iar fiecare grupa a avut de pregatit un preparat cu alimentele favorite ale celor trei jurati. Pentru ca presiunea sa fie si mai mare, chef Patrizia, chef FOA si chef Hadean s-au alaturat concurentilor la bancurile de lucru si au realizat diferite preparate in doar 30 de minute, aratandu-si inca o data maestria in bucatarie.

Castigator a fost desemnat Claudiu, care a fost ales chef si a primit dreptul de a-si alege membrii echipei cu care a lucrat la cea de-a doua proba. Si de aceasta data, concurentii au fost impartiti in trei grupe, fiecare dintre acestea fiind coordonata de cate unul dintre cei trei chefi.

Echipa verde, echipa rosie si echipa albastra au avut de pregatit cate un fel principal si un desert pentru 16 persoane, adica 16 dintre fostii concurenti Masterchef, printre care si trei castigatori din anii anteriori. La final, Anuta, Iuliana, Stefan, Marin si Adriana au ajuns la testul sub presiune, unde au gatit un fel de paste.

Dupa ce au gustat preparatele realizate de cei cinci, chef FOA, chef Hadean si chef Patrizia au hotarat ca Stefan este cel care trebuie sa paraseasca bucataria Masterchef. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni