• Emisiuni
  • MasterChef
  • Supa crema de pere, preparatul care i-a pus in dificultate pe concurenti! Cine a parasit competitia aseara

Supa crema de pere, preparatul care i-a pus in dificultate pe concurenti! Cine a parasit competitia aseara

Supa crema de pere, preparatul care i-a pus in dificultate pe concurenti! Cine a parasit competitia aseara

La inceputul acestei editii Masterchef, in competitie se aflau 11 aspiranti la marele titlu si la premiul de 50.000 de euro. Acestia au fost nevoiti sa demonstreze ca au talent culinar si ca isi merita locul in bucataria MasterChef, insa la final, numarul lor s-a redus la 10.

Dupa ce a fost desemnat cel mai bun concurent la proba Cutiei Misterelor si a castigat imunitate, Tudor a avut sansa de a-si pune in dificultate colegii. Acesta a avut de ales un singur preparat din cele trei propuse de Chefi, preparat pe care ceilalti concurenti au fost "rugati: sa il gateasca. 

Tudor a decis ca cei 10 concurenti aflati in competitia Masterchef sa pregateasca Supa Crema de Pere, un preparat propus de Chef Patrizia, care s-a dovedit a fi destul de complex si greu de gatit.   

Aceasta proba surpriza a fost prima la care concurentii au participat activ la jurizarea tuturor farfuriilor. Ei au fost rugati sa guste din fiecare supa preparata si apoi sa spuna care este cea mai buna, care este cea mai proasta si care cred ca este supa gatita de ei. 

Dupa incheierea degustarilor, Chefii au revenit in postura de jurati si au acoradat minusuri si plusuri pe tabla de joc. 

La finalul acestei probe de foc, Petrica a fost cel care a spus "adio" competitiei Masterchef! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni