• Emisiuni
  • MasterChef
  • Supararea juratilor a atins cote maxime. Reguli noi la testul sub presiune si inca un concurent eliminat

Supararea juratilor a atins cote maxime. Reguli noi la testul sub presiune si inca un concurent eliminat

Supararea juratilor a atins cote maxime. Reguli noi la testul sub presiune si inca un concurent eliminat

Competitia MasterChef devine din ce in ce mai stransa, iar concurentii trebuie sa faca fata unor probe dificile.

Daca ieri, dupa testul sub presiune, Cristian Marius Lungu a parasit competitia, astazi prima proba a fost despre emotii, copilarie si familie. La Cutia Misterelor concurentii au gasit o poza din copilarie si au fost rugati sa reproduca gustul copilariei, iar toti au fost felicitati pentru preparatele lor.

La cea de-a doua proba, concurentii au parasit bucataria si au ajuns intr-un peisaj de vis, printre vita-de-vie de pe dealurile Dobrogei, in Ostrov.



Acestia au fost impartiti pe echipe: echipa rosie si echipa albastra. Cei 23 de participanti la MasterChef Romania au fost provocati sa gateasca un meniu complet pentru 200 de culegatori de vita-de-vie. Ana si Roxana au fost capitanii de echipa, dar pentru ca la un moment dat au pierdut controlul, Chefii s-au vazut nevoiti sa intervina pentru ca invitatii la masa sa aiba ce sa manance.



Vezi aici momente VIDEO din show!

Echipa rosie a primit cele mai multe voturi, cu 19 mai mult fata de echipa albastra. Invinsii au intrat in bucataria MasterChef direct la testul sub presiune, iar daca cativa dintre ei s-au facut remarcati prin colaborare si munca de echipa si au fost salvati, Roxana, Padrino, Alexandra, Marius, Marieta si Bologa au ramas pentru a demonstra ca isi merita locul in bucataria MasterChef.

Rand pe rand, concurentii au trecut prin fata Chefilor, care le-au gustat preparatele cu dovleac. Alexandra si Padrino au ramas ultimii, iar dupa discutii intense si o decizie din partea Chefilor, Padrino a fost eliminat si a parasit competitia MasterChef.

MasterChef - Prinde gustul competitiei!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni