• Emisiuni
  • MasterChef
  • Testul sub presiune a facut prima "victima". Cristian Marius Lungu a parasit competitia MasterChef

Testul sub presiune a facut prima "victima". Cristian Marius Lungu a parasit competitia MasterChef

Testul sub presiune a facut prima "victima". Cristian Marius Lungu a parasit competitia MasterChef

Prima intrare in bucataria MasterChef a adus emotii pentru concurenti in momentul in care au primit sorturile nominale, dar probele dificile pregatite de cei trei jurati vor face diferenta.

Dupa o prima cutie a misterelor si o proba care a testat inventivitatea celor 24 de concurenti, cativa dintre ei au ajuns la testul sub presiune, care a adus cu sine si o prima eliminare.

Atena, Robert, Bologa, Sonia, Cristi si Andrei nu au reusit sa ii impresioneze cu preparatele lor pe Liviu Popescu, Chef Razvan Exarhu si Chef Samuel le Torriellec la primele doua probe si au fost trimisi la testul sub presiune. Noul sezon a adus si noi tipuri de probe: in premiera la MasterChef Romania concurentii au avut de trecut mai intai un test de cunostinte culinare pentru a putea ajunge sa gateasca.

45 de minute au avut la dispozitie concurentii ca sa isi pregateasca farfuriile in asa fel incat sa isi pastreze sortul nominal si locul in bucataria MasterChef. 

Cristian Marius Lungu nu si-a mai dorit la fel de mult sa impresioneze, si-a pierdut determinarea, iar acest lucru a fost observat de catre jurati. Preparatul realizat de el la testul sub presiune a fost cel mai slab, iar daca Atena, Robert, Bologa, Sonia si Andrei au reusit sa se salveze, Cristi a parasit competitia.

MasterChef - Prinde gustul competitiei!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni