• Emisiuni
  • MasterChef
  • Testul sub presiune in care mediocritatea nu si-a gasit locul. Cine a parasit competitia Masterchef

Testul sub presiune in care mediocritatea nu si-a gasit locul. Cine a parasit competitia Masterchef

Testul sub presiune in care mediocritatea nu si-a gasit locul. Cine a parasit competitia Masterchef

Concurentii MasterChef au avut parte de un nou test sub presiune, la care au participat de aceasta data Siserman, Silviu si Andreea.

Testul sub presiune este o proba de vise rele pentru orice concurent. Mintea trebuie sa stea treaza, mainile trebuie sa lucreze rapid, iar greseala nu are ce sa caute in executie. In aceasta editie, trei concurenti si-au "castigat" locul in proba eliminatorie.

Juratii MasterChef au decis sa ofere putina relaxare in timpul acestei probe si au adus in platou trei invitati surpriza, care au facut echipa cu cei trei concurenti aflati la testul sub presiune. Aida Parascan, Elena Lasconi si Jesica Zamfir, castigatoare ale sezoanelor anterioare MasterChef, le-au oferit sfaturi lui Silviu, Siserman si Andreei.

Siseman si Elena Lasconi, Andreea si Jesica Zamfir si Silviu impreuna cu Aida Parascan au fost echipele care au lucrat impreuna in bucataria MasterChef. Preparatele pe care concurentii le-au gatit au avut drept inspiratie productiile cinematografice. Cei trei invitati surpriza au incercat sa-i inspire pe participantii la testul sub presiune in alegerea unor preparate de top cu care sa impresioneze juriul. Pornind de la filme precum "Terminator", "Frumoasa si Bestia" sau "Love Story", concurentii si-au dat silinta sa impresioneze si sa execute farfurii demne de un adevarat Masterchef.

Andreea si Jesica Zamfir - Prajitura de Vanilie cu Mousse de Ciocolata si Menta 

Siserman si Elena Lasconi - Scoici Saint-Jacques cu Ghimbir si Fenicul

Silviu si Aida Parascan - Cotlete de Berbecut in Crusta de Fistic

La finalul probei, Chefii au decis. Silviu a fost concurentul care a parasit competitia, in timp ce Siserman si Andreea isi continua drumul in MasterChef.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni