• Emisiuni
  • MasterChef
  • Ultima șansă pentru a obține șorțul MasterChef și accesul în probele eliminatorii!

Ultima șansă pentru a obține șorțul MasterChef și accesul în probele eliminatorii!

Ultima șansă pentru a obține șorțul MasterChef și accesul în probele eliminatorii!

Audițiile MasterChef se încheie în această seară, de la 22:30, iar ultimii concurenți care își prezintă preparatele în fața juraților sunt deciși să-i convingă pe cei trei că merită un loc în probele eliminatorii. 

În mintea celor care vor găti se va afla și dorința de a obține unul dintre cele două șorțuri de aur rămase în competiție!

Andreea dos Santos Monteiro are 34 ani, este din Cluj Napoca și e pasionată de bucătărie și gătit. Povestea ei cu bucătăria de calitate are legături puternice în relația cu soțul ei, un belgian ”pretențios”, așa cum îl descrie chiar ea. Acesta este un obișnuit al restaurantelor cu stele Michelin, așa că a provocat-o constant pe Andreea să pregătească preparate tot mai sofisticate. Va reuși ea să-i impresioneze pe jurați și să obțină un șorț?

Tot în această seară vom face cunoștință și cu Jeremy Besadoux, un tânăr de 29 ani, medic stomatolog, care a trăit în Franța, Israel și în prezent în România. Cu această ocazie, vom afla că Jeremy s-a apucat de gătit din două motive: nu îi plăceau preparatele pe care le avea acasă și nici cele din restaurante, dar și pentru a impresiona fetele! ”Să fiu medic stomatolog este ce am studiat, să fiu Chef este ce am visat”, declară Jeremy. Va reuși să facă primul pas spre visul lui? 

Cine va obține șorțurile și pentru cine se va încheia competiția? Vom descoperi de la ora 22:30 în ultima ediție a audițiilor MasterChef. 

MasterChef - Gătește fără egal!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni