• Emisiuni
  • MasterChef
  • Unul dintre concurenti si-a dorit sa fie pazit de bodyguarzi in timpul unei probe. Motivul pentru care ceilalti colegi l-au amenintat

Unul dintre concurenti si-a dorit sa fie pazit de bodyguarzi in timpul unei probe. Motivul pentru care ceilalti colegi l-au amenintat

Unul dintre concurenti si-a dorit sa fie pazit de bodyguarzi in timpul unei probe. Motivul pentru care ceilalti colegi l-au amenintat

"MasterChef" este in fiecare marti, de la 20:30, la ProTV.

Pentru ca Georgeo Andrei a fost cel care a castigat prima proba el a obtinut astfel avantajul celei de-a doua probe: sa aleaga ce sa gateasca el si ce sa prepare restul.

Invitatii surpriza ai serii au fost fostii finalisti ai sezonului trecut “MasterChef”, Mimi Nicolae si Alexandru D’Artagnan Petricean, precum si castigatorul Petru Buiuca. Acestia au retrait pentru cateva clipe emotiile de a se afla din nou la bancul de lucru din bucataria “MasterChef”, pentru ca au pregatit cate un preparat sofisticat.

Show-ul este acum integral pe Voyo.ro.

>>> Castiga un sort MasterChef! Intra in concurs 



Emotiile nu i-au scutit nici de data aceasta, mai ales ca cei trei au fost napaditi de amintirile frumoase din bucataria “MasterChef”. Mimi a pregatit un delicios muschi de vita in prosciutto, cu sparanghel si sos de vin, Petru calamar cu sos de portocale si reductie de otet balsamic, servit pe salata calda de legume gratinate, iar D’Artagnan un piept de rata cu salata calda, fasole verde si mere caramelizate.

Avand avatajul primei probe, Georgeo a ales pentru cea de-a doua sa gateasca preparatul lui Mimi, in timp ce pentru restul concurentilor a ales platingul lui D’Artagnan. Emotiile au atins cote de neimaginat la aceasta proba, mai ales ca tensiunea si presiunea timpului care le scapa printre degete si-a spus cuvantul.

"As putea sa primesc bodyguarzi in timpul acestei probe?", a declarat Georgeo dupa ce si-a dat seama de reactia colegilor sai care l-au acuzat ca nu a fost deloc fairplay. Toti concurentii au fost suparati pe acesta, i-au vorbit ironic si au ras de el.

"Sa moara capra vecinului ca sa castige el" sau "Daca scap de proba asta, il omor" au fost cateva dintre comentariile concurentilor.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni