• Emisiuni
  • MasterChef
  • Vedetele de la "MasterChef - Proba Celebritatii" i-au testat pe concurentii ramasi in competitie, iar probele la care i-au supus chefii au adus trei eliminari

Vedetele de la "MasterChef - Proba Celebritatii" i-au testat pe concurentii ramasi in competitie, iar probele la care i-au supus chefii au adus trei eliminari

Vedetele de la "MasterChef - Proba Celebritatii" i-au testat pe concurentii ramasi in competitie, iar probele la care i-au supus chefii au adus trei eliminari

Editia de marti a emisiunii "MasterChef" a adus o noua eliminare din concurs si o surpriza pentru cei care au ramas in competitie. Cei trei finalisti ai "MasterChef. Proba Celebritatii", Elena Lasconi, Pacha Man si Don Baxter, au fost invitatii speciali ai celor trei chefi. 

Vedetele le-au testat concurentilor actuali MasterChef abilitatile culinare celor 11 concurenti ramasi in competitie, dupa ce Cristi a fost eliminat la votul colegilor sai.

Cristi a prezentat un desert foarte creativ din punct de vedere al platingului, insa care a lasat de dorit la consistenta si gust. "Nu poti sa dai doua milioane intr-un restaurant pe un preparat care este doar comestibil", i-a reprosat chef Sorin Bontea. 

Nici Bazz nu s-a descurcat cu mult mai bine, asa ca chefii au facut ceva fara precedent in istoria concursului: au supus la vot. Cristi a primit cele mai multe voturi negative din partea colegilor sai si a parasit "MasterChef".

“Mai vreau o portie”. E fraza pe care o auzi cel mai des cand gatesti? Nu mai sta pe ganduri si hai la preselectiile Masterchef! Completeaza aici formularul de inscriere

Cei 11 concurenti ramasi in competitie au avut apoi ocazia de a face cunostinta cu finalistii "MasterChef - Proba Celebritatii". Chefii i-au impartit in trei echipe, fiecare coordonata de cate o vedeta, iar concurentii au avut de reprodus autograful culinar al Elenei Lasconi, al lui Pacha Man si al lui Don Baxter. Pentru ca proba sa nu fie una foarte simpla, totul a fost executat la stafeta, iar concurentii nu au avut voie sa vorbeasca intre ei. 

Chefii le-au permis, totusi, sa puna intrebari vedetei atunci cand preiau stafeta, iar aceasta regula s-a transformat in prilej de gluma pentru Don Baxter si Pacha Man.

Desi a trecut mai departe dupa votul colegilor sai, Bazz a parasit competitia dupa proba la care a gatit asistat de vedetele de la "MasterChef - Proba Celebritatii".

Insa marea surpriza a emisiunii a fost prezenta lui Chef Marek Raditsch, cel care a avut onoarea sa gateasca pentru Regele Norvegiei, Albert de Monaco, Familia Clinton, Mick Jagger sau Robbie Williams. 

Proba la care au fost apoi supusi concurentii a adus si ultima eliminare a serii: Alex a parasit concursul, in aplauzele colegilor sai.

"MasterChef"- Prinde gustul competitiei, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni