• Emisiuni
  • MasterChef
  • Oana Ioniță, rețeta de la Masterchef: Piept de rață cu dovleac și spanac

Oana Ioniță, rețeta de la Masterchef: Piept de rață cu dovleac și spanac

Oana Ioniță, rețeta de la Masterchef: Piept de rață cu dovleac și spanac

Marți seara, Oana Ioniță a tentat cei trei chefi de la Masterchef cu un preparat din piept de rață, acompaniat de dovleac și spanac. Găsiți mai jos rețeta în detaliu. 

INGREDIENTE ȘI CANTITĂȚI (pentru o porție):

1 piept de rață

100 gr unt

600 gr dovleac 

500 gr spanac frunze 

sare, piper, 3 crenguțe de cimbru, 

3 căței de usturoi 

usturoi praf

ulei de măsline

 

MOD DE PREPARARE:

Pieptul de rață, curățat de grăsimea în exces, crestat, dat cu sare îl pun la tigaie pe partea cu grăsimea până se rumenește și apoi pe partea cealaltă când adaug cimbru, usturoi și unt. La final, 4 minute la cuptor.

Pentru piure de dovleac: dovleacul curățat îl pun la fiert în apa cu sare, la final - la blender cu lapte și zeama de lămâie. Spanacul îl trag la tigaie cu ulei de măsline, sare și usturoi pudră.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni