• Emisiuni
  • MasterChef
  • Adrian Hadean a purtat torta olimpica la Londra. Juratul "MasterChef" a dus pasiunea pentru sport la un alt nivel

Adrian Hadean a purtat torta olimpica la Londra. Juratul "MasterChef" a dus pasiunea pentru sport la un alt nivel

Adrian Hadean a purtat torta olimpica la Londra. Juratul "MasterChef" a dus pasiunea pentru sport la un alt nivel

Adrian Hadean, juratul de la "MasterChef", nu este doar un bucatar exceptional, ci si un pasionat de sport, care alearga aproape zilnic minim 5 km, uneori ajungand chiar pana la 20-30 km intr-o singura zi. 

In 2012 antrenamentele sale au fost poate mai asidue ca niciodata, reusind performanta personala, la acel moment, de a alerga 10.000 de metri in 60 de minute, la 1000 m altitudine, in urcare. Ca urmare a efortului sau, el a fost nominalizat de catre cititorii blogului pentru a purta torta olimpica din Londra, ca o recunoastere a aportului sau in cadrul comunitatii si ca dovada a spiritului Olimpic asumat. 

Adrian a fost ales sa poarte torta olimpica la Ramsgate, in comitatul Kent pe o portiune de 300 de metri, fiind cea mai importanta alergare din viata lui, un moment unic si o experienta pe care o pretuieste si e recunoscator ca a avut sansa sa o traiasca. La ora 10:30 AM (ora locala) a preluat torta si a purtat-o in alergare usoara 300 de metri din drumul ei catre Londra, pentru ca mai apoi s-o predea urmatorului din stafeta.

Preocuparea juratului de la MasterChef pentru sport nu este recenta, fiind dintotdeauna o fire sportiva. Acum, ori de cate ori timpul i-o permite, alearga zilnic cel putin 5 km in mai putin de 30 de minute. O face din placerea si ori de cate ori are ocazia pentru diverse cauze nobile. Astazi sportul si alergatul fac parte din rutina sa zilnica si din stilul sau de viata. 

Telespectatorii il vor putea urmari pe Chef Adrian Hadean, din 15 septembrie la PRO TV, in cel mai tare show culinar din Romania – MasterChef.   

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni