• Emisiuni
  • MasterChef
  • Ai privit si ai fost provocat! Acum, TU dai gustul competitiei! Vino la preselectiile pentru noul sezon "MasterChef"

Ai privit si ai fost provocat! Acum, TU dai gustul competitiei! Vino la preselectiile pentru noul sezon "MasterChef"

Ai privit si ai fost provocat! Acum, TU dai gustul competitiei! Vino la preselectiile pentru noul sezon "MasterChef"

Dupa trei sezoane in care pasionatii de bucatarie au avut sansa sa-si demonstreze talentul culinar in fata a trei chefi exigenti, "MasterChef" da startul inscrierilor pentru sezonul cu numarul 5! Al cincilea sezon "MasterChef" invita pasionatii de gatit sa se inscrie pe site-ul masterchef.protv.ro si sa arate Romaniei de ce sunt in stare. Dupa perioada de inscrieri, urmeaza caravana in patru mari orase din tara, care va da sansa celor inscrisi sa-si demonstreze abilitatile culinare.

Caravana "MasterChef" pe 14 iunie in Iasi si pe 21 iunie la Timisoara. Turul prin tara se incheie la Bucuresti, cu preselectiile de pe 5 si 6 iulie. In cadrul probelor preliminare, participantii sunt invitati sa aduca propriile preparate, deja pregatite, pentru a dovedi locul pe care il merita in cadrul competitiei.

Inca de la primul sezon, "MasterChef" a fost lider de audienta pe segmentul sau. "MasterChef" a dedicat trei sezoane romanilor pasionati de gatit si unul vedetelor, care s-au luptat pentru marele titlu in editia speciala "MasterChef. Proba Celebritatii".

Ai privit si ai fost provocat! Acum, e randul tau sa arati ca te pricepi in bucatarie! Vino sa ne demonstrezi ca ai ce trebuie pentru a deveni urmatorul "MasterChef".

Completeaza aici formularul de inscriere si vino la preselectiile care vor avea loc in Cluj Napoca, Iasi, Timisoara si Bucuresti.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni