• Emisiuni
  • MasterChef
  • Ajunși în Top 10 MasterChef, între concurenți nu mai este loc de prietenie: „Sunt mai pregătită,ar trebui să merg eu la balcon”

Ajunși în Top 10 MasterChef, între concurenți nu mai este loc de prietenie: „Sunt mai pregătită,ar trebui să merg eu la balcon”

Ajunși în Top 10 MasterChef, între concurenți nu mai este loc de prietenie: „Sunt mai pregătită,ar trebui să merg eu la balcon”

Pasiunea i-a adus pe un drum comun, abilitatea de a găti tot mai bine și de a-i surprinde pe Chefi i-a ajutat să depășească orice barieră.

Din numeroși concurenți, 10 pot spune, mândri, că sunt cei mai buni! În această seară, de la 21:30, mesajul care îi va întâmpina în bucătărie, le va da fiori: „Ne îndreptăm spre marea finală! Am ajuns în top 10 MasterChef România, sezonul 8”. 

Ce-i așteaptă, le va explica Chef Radu Dumitrescu: „În seara aceasta vă revine sarcina de a ilustra contrastele folosindu-vă de aptitudinile voastre în bucătărie”. Cât concurenții vor continua să analizeze ce va presupune asta pentru imaginația lor în arta culinară, Chefii le vor mai da o veste: „Chiar dacă sunteți prieteni, veți concura unul împotriva celuilalt! Pentru că din fiecare banc de lucru, unul va merge la balcon, iar celălalt la proba eliminatorie”. Cald sau rece, dulce sau sărat, vegetarian sau carnivor? Concluzia va fi una singură: doar cei care nu fac nicio greșeală își mai pot găsi locul în competiție! 

Când vor realiza dificultatea serii, concurenții nu vor arunca deoparte doar ingredientele de care nu au nevoie, ci și aparentele prietenii: „Sunt mai pregătită... deci ar trebui să merg eu la balcon”. Cine va face această remarcă, dar și ce-l va determina pe unul dintre ei să afirme, hotărât: „Îmi place să risc”, aflăm în câteva ore. 

„Simt că sunt la capătul puterilor, nu mai am energie să lupt”, va declara, cu lacrimi în ochi, o concurenă, după ce va afla care este proba eliminatorie a serii. Ce a declanșat starea ei? Vestea dată de Chef Radu Dumitrescu: „Urmează cea mai dură probă”, completat de Chef Hadad: „Proba asta nu a fost șapte sezoane... până acum!”. 

Cine își va găsi ultimele puteri pentru a pregăti preparatul care să-i asigure, o săptămână în plus, șorțul la care visează toți pasionații de gătit, dar și ce-l va face pe Chef Hadad să exprime răspicat: „O probă pentru care nu pare că erați pregătiți!”. Toate întrebările își găsesc răspunsul, de la 21:30! 

Noua ediție este disponibilă acum pe VOYO! Emisiunea poate fi vizionată cu 24 de ore înaintea difuzării la TV.

MasterChef - Gătește cu pasiune

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni