Alex Hora, sarbatorit de colegii de la "MasterChef" la el acasa

Alex Hora, sarbatorit de colegii de la "MasterChef" la el acasa

Chiar inainte de Paste, pe 3 mai, Alexandru Hora, concurentul de la “MasterChef” si-a sarbatorit ziua de nastere.

Surpriza cea mai placuta a fost faptul ca o parte din colegii de concurs de la “MasterChef” l-au vizitat pe oradean tocmai la el acasa si au reusit sa ii faca o supriza frumoasa. Asa se face ca Nini, Mihai, Vlad, Bogdan si Razvan au mers acasa la Alex, care s-a bucurat nespus sa ii vada acolo.

Colegii de la “MasterChef” i-au facut cadou un tablou cu toti concurentii din show, dar si o bratara dacica, mai ales ca stiau ca Alex e pasionat de accesorii. La randul lui, sarbatoritul a tinut sa-si cinsteasca prietenii, asa ca acestia au gatit impreuna si s-au infruptat si dintr-un tort in forma de … sunca cu ceapa.



“A fost cea mai frumoasa zi de nastere, am fost emotionat. Colegii chiar mi-au facut o farsa si cu putin timp inainte de ziua mea mi-au spus ca nu mai pot ajunge. Dar cand am ajuns la petrecere, ei erau deja acolo, asa ca bucuria a fost si mai mare. Am fost fericit ca i-am avut pe o parte dintre ei acolo, chiar la schimbarea prefixului”, povesteste Alex, care a implinit 40 de ani.

Oradeanul de la “MasterChef” si-a facut si el un cadou inedit de ziua sa: si-a finalizat un tatuaj inceput inca dinainte sa intre in competitia de la Pro Tv. “E vorba de un samurai calare, care se lupta cu trei dragoni. Sunt trei cumpene din viata mea, peste care am reusit sa trec”, mai povesteste concurentul de la “MasterChef”.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni