• Emisiuni
  • MasterChef
  • Alina Gologan, rețeta care i-a adus imunitatea: ”Farfurie care a ta găsești numai în braserii din Franța”

Alina Gologan, rețeta care i-a adus imunitatea: ”Farfurie care a ta găsești numai în braserii din Franța”

Alina Gologan, rețeta care i-a adus imunitatea: ”Farfurie care a ta găsești numai în braserii din Franța”

Miercuri seara, la Masterchef, Alina Gologan a fost singura concurentă care a câștigat mult-râvnita insignă pentru imunitate. 

Miercuri seara, la Masterchef, influencer-ul Alina Gologan a reușit să impresioneze cu ambele preparate pe care le-a pregătit în fața juraților Hadad, Cosmin Tudoran și Silviu Chelaru, astfel că, la finalul emisiunii, aceasta a primit insigna pentru imunitate. Regula emisiunii este că cel care primește insigna merge direct la balcon și este salvat de la eliminare. 

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă vor fi invitații surpriză la MasterChef, iar Raluca Podea va trebui să gătească pentru ei

La prima probă, Alina Gologan a făcut echipă cu Cezar și împreună au impresionat cu un preparat cu iepure la cuptor și mai multe sosuri.

Următoarea probă a fost pe cont propriu, astfel că Alina a ales să impresioneze juriul cu o rețetă mediteraneană, care i-a amintit de mama sa, plecată de 13 ani în Italia.

”M-au năpădit amintirile și emoțiile în momentul în care chef Hadad îmi spune că mama mea ar trebui să fie mândră de mine”,a declarat la final Alina Gologan.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni