Amintirile au condimentat competitia din bucataria MasterChef 

Amintirile au condimentat competitia din bucataria MasterChef 

MasterChef, cel mai urmarit show culinar din Romania a pus la incercare concurentii cu probe neasteptate si in editia de ieri seara. Surprizele i-au coplesit pe concurenti, iar peste 1,6 milioane de telespectatori au stat in fata televizoarelor pe intreaga durata a emisiunii pentru a urmari evolutia celor ramasi in competitie. Minutul de maxima audienta de la 21:25  a adus aproape 2,5 milioane de romani in fata televizoarelor.

Emisiunea de luni a debutat cu proba Cutia misterelor, care a reprezentat cea mai mare surpriza de pana acum pentru toti concurentii. Ingredientele de baza ale acestei probe au fost amintirile. Acestia au primit scrisori de la persoanele dragi, le-au citit in gand, dar si in fata chefilor si au fost coplesiti de emotii si dor.

Dupa momentul emotionant in care fiecare dintre ei si-a dorit sa poata fi macar pentru cateva minute in preajma familiei, a venit momentul in care competitia a inceput. Au fost nevoiti sa gateasca pentru persoanele de la care au primit scrisorile, un preparat la alegere care sa surprinda atat prin continut, cat si prin plating. In urma primei probe juriul a decis, nominalizand cele mai neinspirate farfurii cele ale lui Ciprian, Silviu si Isadora. La polul opus cu cele mai bune trei farfurii au fost Odette, Siserman si Tudor, insa Odette a fost cea care a impresionat chefii cu cele doua preparate ale sale, unul pentru mama ei, iar celalalt pentru sora sa. Astfel, ea a castigat imunitate si a avut avantajul de a decide ce vor gati colegii sai in urmatoarea proba. 

Concurentii au primit de la Odette cate un sortiment de bere blonda, bruna, nefiltrata sau aramie si au fost nevoiti sa gateasca cate un fel de mancare care sa se potriveasca cu gustul berii alese.

Pentru Odette, insa, surprizele nu s-au incheiat aici. Ea a mai avut parte de un bonus, dar si de un avantaj. Mama si sora ei au venit in platou si au luat cina impreuna in restaurantul MasterChef. In meniu au fost farfuriile concurentilor pe care Odette a decis sa ii salveze. Ea a ales preparatele Alexandrei si Patriciei.

In urma jurizarii probei in care berea a fost vedeta, Silviu, Siserman si Andreea au intrat la testul sub presiune, deoarece preparatele lor nu au convins de data aceasta.

Pentru a veni in ajutorul lor, juratii au adus trei invitati speciali: Aida Parascan, Elena Lasconi si Jesica Zamfir, castigatoarele editiilor anterioare MasterChef. Acestea au facut echipa cu cate unul din concurenti si i-au ajutat pe cei intrati la testul sub presiune. 

Andreea a fost ajutata de castigatoarea sezonului 4 MasterChef, Jesica Zamfir, Silviu a facut echipa cu Aida Parascan, castigatoarea sezonului 2, iar lui Siserman i s-a alaturat Elena Lasconi, castigatoarea sezonului 3. Impreuna au gatit preparate inspirate din filme si au incercat astfel sa impresioneze juriul.

Siserman si Andreea au reusit sa treaca de acest test, insa Silviu nu a reusit de aceasta data sa demonstreze ca merita sa mearga mai departe, parasind competitia.

Editia difuzata luni a inregistrat 10,5 puncte de rating si 23,2% cota de piata in intervalul de difuzare 20:31 – 22:26, pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Urmatorul post clasat a obtinut 5,2 puncte de rating si 11,6 % share pe aceasta categorie.

La nivel national, PRO TV a inregistrat o audienta medie de 9,2 puncte de rating si 17,1% share, iar la nivelul publicului din mediul urban audienta medie a fost de 8,2 puncte de rating si 15,3% share.

MasterChef continua si saptamana viitoare, luni si marti, de la ora 20:30, cu noi povesti surprinzatoare si preparate de excepttie.

Prinde gustul competitiei la PRO TV si descopera cum se vor descurca concurentii in fiecare luni si marti, de la 20:30!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni