• Emisiuni
  • MasterChef
  • Andreea Moldovan de la MasterChef: “Vorbele mele au fost interpretate!”

Andreea Moldovan de la MasterChef: “Vorbele mele au fost interpretate!”

Andreea Moldovan de la MasterChef: <span style="color:#f00;">“Vorbele mele au fost interpretate!”</span>

Concurenta Masterchef Andreea Moldovan e pasionata de mica de gatit. Adora bucataria italiana si isi rasfata familia cu bunatati care mai de care mai sofisticate. Despre retete si trucurile culinare invatate in timpul concursului MasterChef, Andreea a povestit intr-un interviu pentru ProTV Magazin.

Andreea, care este sotia lui Dj Optick, si-a atras multe antipatii odata cu participarea sa la Masterchef. A fost acuzata ca si-a sabotat colegii, luand mai multe ingrediente din camara decat s-ar fi cuvenit, iar unele din declaratiile ei nu au fost prea bine primite de public.

Andreea
a spus in editiile trecute de MasterChef ca anumite probe din concurs au facut-o mai fericita decat venirea pe lume a fetitei sale si ca participarea ei la concurs e mai importanta chiar decat familia.

"Vorbele mele au fost interpretate in fel si chip, nu ma mai surprinde nimic. Nasterea, fetita mea, sotul meu, mama mea, sunt numai ale mele! Sunt cei mai importanti, iar ce simt pentru ei este iubire suprema, este magie! Abundenta de stari simtita la probele din concurs au fost mai mult decat mi-am putut imagina, au fost traite cu intensitate maxima si au fost o premiera pentru mine. M-am folosit de acele hiperbole in incercarea de a transmite publicului senzatiile extreme traite in timpul filmarilor.

Nu este o joaca ce se intampla acolo, desi asa pare de pe canapeaua confortabila de acasa timp de 2 ore, nu este usor deloc sa gatesti pana la 7-8 dimineata sub presiunea concursului, apoi sa dai un interviu in care sa povestesti cum a fost. Poate ca unii s-au simtit jigniti, in cazul acesta imi cer scuze. Nu aceasta a fost intentia mea
", a declarat concurenta pentru PRO TV Magazin.

Cum a incercat Andreea sa atraga mai multe voturi pentru echipa ei in ultima editie MasterChef:

 

Andreea Moldovan a vorbit si despre pasiunea ei pentru gatit. "Afinitatea mea este bucataria italiana si preparatele mele se indreapta in aceasta directie. Imediat dupa, vine french cuisine, care ma fascineaza prin delicatete! Imi doresc sa ies din confortul bucatariei mele de acasa si sa ajung in liga profesionista", a mai spus concurenta de la MasterChef. Citeste tot interviul cu ea pe protvmagazin.ro.


Andreea: "In lupta iti folosesti toate cartile din maneca!"

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni