• Emisiuni
  • MasterChef
  • Andreea, fosta casnica de la "MasterChef", mai simpatica decat o stii de la TV. Ce le-a povestit ascultatorilor Alarma ProFM

Andreea, fosta casnica de la "MasterChef", mai simpatica decat o stii de la TV. Ce le-a povestit ascultatorilor Alarma ProFM

Andreea, fosta casnica de la "MasterChef", mai simpatica decat o stii de la TV. Ce le-a povestit ascultatorilor Alarma ProFM

In aceasta dimineata Andreea Moldovan ("casnica" de la Masterchef, sezon 1) si Sidia Sissoko din aceeasi editie au venit la Alarma ProFM, alaturi de DJ-ii Gicu si Nicolai.

Ei au povestit ce au mai facut in ultima perioada. Sissoko s-a inscris la scoala de bucatari si a si absolvit-o intre timp, unde printre altele a invatat cum sa gestioneze 300-400 de persoane si acum “predau, tin cursuri de bucatarie si colaborez cu diverse evenimente culinare”.

Cu pasi repezi spre finala Masterchef – astazi aflam cine are o sansa la cei 50.000 de euro! De la 20:30 la ProTV si pe voyo.ro!

Imediat dupa  terminarea emisiunii si Andreea a inceput sa participe la astfel de evenimente unde a avut colaborari, iar acum tocmai a terminat de asemenea scoala de bucatari.

Acum sunt implicata intr-o locatie noua, pe care o deschidem in Floreasca, unde eu o sa fiu bucatar sef”, spune Andreea.

Lovitura la Eurovision. Ce acuzatii i se aduc reprezentantei Danemarcei, castigatoarea concursului


Provocati de Gicu si Nicolai, ascultatorii ProFM au scris multe sms-uri spunand ce au in frigider iar cei doi fosti participanti la MasterChef le-au dat sfaturi despre ce anume sa gateasca din acele ingrediente.

Dar si DJ-ii ProFM au avut la randul lor parte de o provocare. Sissoko a gatit ceva special pentru ei, iar Nicolai si Gicu au trebuit sa ghiceasca ce e in farfurie, mai intai uitandu-se si apoi gustand. Gicu s-a descurcat cel mai bine, recunoscand avocado, mango, caju, menta si detectand si gust de peste si a aflat ca produsul este tartar de creveti cu caju si mango. 

Andreea a mai povestit ca ea gateste de 3 ori pe zi si de asemenea ca face piata in fiecare zi. “Imi place foarte mult acolo in piata de langa mine, ma cunoaste toata lumea, ma salut cu toti si chiar mai primesc si cate ceva.

De exemplu, zilele trecute am primit un buchet de flori pentru fetita mea, pe care o iau de asemenea la cumparaturi
.”



Despre fetita ei, invitata a povestit ca, desi are 4 ani, a inceput deja sa o ajute in bucatarie si recunoaste din ce in ce mai multe produse. 

Imagini de colectie: Cum se vede averea lui Becali din elicopter. McDonald's i-a platit 2 mil. EURO pe un petic de pamant


Ei au spus si pe cine sustin in acest sezon la MasterChef: Andreea o sustinea pe Gina si ii “pare foarte rau ca iesit”, iar Sissoko crede ca “sunt multi buni, si Alex, si Victor, Traian sau Aida”.  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni