• Emisiuni
  • MasterChef
  • Aparitie surpriza la vizionarea "MasterChef" din aceasta seara. Cine este vedeta care i-a luat pe toti prin surprindere

Aparitie surpriza la vizionarea "MasterChef" din aceasta seara. Cine este vedeta care i-a luat pe toti prin surprindere

Aparitie surpriza la vizionarea "MasterChef" din aceasta seara. Cine este vedeta care i-a luat pe toti prin surprindere

Camelia Potec, ultima campioana olimpica la inot, a venit la vizionarea "MasterChef" din aceasta seara, eveniment ce a avut loc la un cinematograf bucurestean, iar toti cei prezenti au ramas fara cuvinte cand au vazut-o.

Camelia este specialista in fasole cu ciolan, iar daca ar fi sa ne luam dupa spusele ei, acest preparat traditional romanesc sta la loc de cinste in fiecare an in meniul pentru Ziua Nationala a Romaniei.

Desi a marturist ca intra in bucatarie numai de doua sau trei ori pe an, dorinta de a deveni intr-o zi MasterChef pentru familia ei este din ce in ce mai mare. In ceea ce priveste titlul de cea mai buna bucatareasa, se pare ca mama Cameliei este femeia care il detine:"Ca la mama acasa nu este nicaieri".

Dupa ce a gustat din preparatele de la eveniment, Camelia a facut fotografii cu admiratorii sai, iar ca ultima marturisire a spus ca face un singur lucru in timpul vizionarii: "Un singur lucru am facut in timpul emisiunii - am mancat tot timpul! As mai veni", a glumit aceasta.

Ii uram succes! "MasterChef", luni, 22 septembrie, de la 22:30!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni