• Emisiuni
  • MasterChef
  • Au gatit cu ingrediente pe care nu le cunosteau si au reusit totusi sa ii surprinda pe Chefi. Cine a parasit competitia

Au gatit cu ingrediente pe care nu le cunosteau si au reusit totusi sa ii surprinda pe Chefi. Cine a parasit competitia

Au gatit cu ingrediente pe care nu le cunosteau si au reusit totusi sa ii surprinda pe Chefi. Cine a parasit competitia

Se strang randurile in bucataria MasterChef, iar miza devine uriasa. Dupa reintrarea in competitie a Andrei, a lui Iulian si a lui Claudiu, lupta pentru marele premiu a devenit mai crancena.

Dupa ce proba Cutia Misterelor s-a dovedit a fi una emotionanta, apropiatii concurentilor fiind cei care au participat la jurizarea preparatelor, cei ramasi in competitie au fost provocati sa pregateasca un tort aniversar.

Adriana, castigatoare a probei anterioare, a decis cine pentru cine trebuie sa pregatesca tortul, dar si ingredientele principale pe care fiecare preparat trebuie sa le contina. Mai mult decat atat, concurenta a fost cea care a stabilit si gramajul torturilor, reusind astfel sa ii incurce si mai mult pe toti cei nominalizati.

Anuta a fost cea care le-a oferit concurentilor informatii pretioase despre modul in care trebuie preparate torturile. Chef Foa a observat acest lucru si i-a amintit concurentei ca dupa aceasta proba urmeaza Testul sub Presiune

Se pare ca proba i-a incurcat pe mutli dintre concurenti, tortul fiind cu siguranta un preparat care le-a dat mari batai de cap, iar Liviu, Tudor, Andrei, Iulian, Florin si Andra au intrat la Testul sub Presiune.   

Tort aniversar pregatit de Liviu

La inceputul acestei probe, Andra a fost trimisa in camara sa umple un cos cu cel putin 8 ingrediente destinat lui Andrei. Andrei a mers in camara si a facut acelasi lucru, in incercarea de a o pune in dificultate pe Andra. Rand pe rand, in camara au intrat Florin pentru a alege produse destinate lui Tudor (si invers),  Liviu pentru a selecta ingrediente menite sa il incurce pe Iulian (si invers). Pentru ca Testul sub Presiune sa fie unul si mai complicat, dupa ce toate cosurile au fost pline, Chefii i-au invitat pe concurenti sa faca schimb de ingrediente, adica sa gatesca intr-un final cu produsele pe care le-au ales initial pentru colegii lor. 

Atunci cand au vazut cosurile pe asezate pe bancuri, pentru unii dintre concurenti a fost clar: "plecam acasa". Vazand ca situatia scapa putin de sub control, Chefii au incercat sa ii incurajeze pe toti cei aflati la Testul sub Presiune, in speranta ca nu se vor prezenta la finalul probebei cu farfuriile goale. 

Dupa 45 de minute de foc, in care zicala "Cine sapa groapa altuia cade tot el in ea.", concurentii s-au prezentat in fata Chefilor cu preparatele lor. 

Tudor s-a dovedit a fi cel mai inspirat participant la acest Test sub Presiune, concurentul reusind sa ii cucereasca pe Chefi cu preparatul sau. Drept rasplata, Chef Foa l-a salvat imediat si l-a trimis la balcon, alaturi de colegii care nu au participal la ultima proba din aceasta editie.

Preparat Tudor: Carambola Caramelizata - cu pamant de biscuti si dulceata de ardei iute

La polul apus, Andra a impresionat cel mai putin si a fost nevoita sa paraseasca din nou competitia MasterChef. Colegii au fost de parere ca roata s-a intors, iar Andra a fost batuta cu propriile sale arme.  

Preparat Andra: Sala de fenicuk cu sos de fruct exotic - sushi de mozzarela si chipsuri de loboda si alge


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni