• Emisiuni
  • MasterChef
  • Au aparut primele tensiuni intre echipa rosie si cea albastra: motivul pentru care s-au incins spiritele in bucatarie

Au aparut primele tensiuni intre echipa rosie si cea albastra: motivul pentru care s-au incins spiritele in bucatarie

Au aparut primele tensiuni intre echipa rosie si cea albastra: motivul pentru care s-au incins spiritele in bucatarie

Cu un chef de echipa optimist si dornic sa isi demonstreze potentialul, in persoana lui Ciprian, si cu un Petrica insotit de o "armata" de barbati puternici, o proba in premiera la Masterchef le-a testat concurentilor aptitudinile culinare.

Juratii Masterchef au ridicat nivelul competitiei la mare inaltime! Concurentii au gatit la sol mancare pentru Business Class, pe care au servit-o apoi la bordul unui avion unui grup de pasageri alcatuit din 150 de persoane. 

Cine nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor a aterizat direct la testul sub presiune! 

Aflati intr-o bucatarie cu reguli bine stabilite, unde strictetea si igiena sunt litere de lege, concurentii MasterChef au avut parte de o proba cu un grad ridicat de dificultate. 

Mancarea gatita perfect si in conformitate cu cerintele unei companii de catering pentru zboruri internationale au fost cerintele Chefilor. Greselile nu au fost permise si pentru ca totul sa iasa perfect, Chef Octavian Bogdan a fost prezent in bucatarie pentru a le oferi concurentulor sfaturile sale.

Desi lucrurile au inceput promitator, concurentii luandu-si sarguinciosi sarcinile in primire, pe parcurs, tensiunile si-au facut simtita prezenta si certurile nu au intarziat sa apara.

Conflictele intre echipa rosie si cea albastra au inceput in momentul in care gastronoamele cu carne au fost incurcate, iar acest incident a fost suficient pentru ca spiritele sa se agite. 

"Am crezut ca se vor luat la bataie. S-au certat rau de tot. Au urlat unul la altul", a declarat Odette despre conflictul dintre baieti.  

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni