• Emisiuni
  • MasterChef
  • Au mai rămas doar 5 concurenți în bucătăria MasterChef. „Aventura noastră culinară se apropie de sfârșit”

Au mai rămas doar 5 concurenți în bucătăria MasterChef. „Aventura noastră culinară se apropie de sfârșit”

Au mai rămas doar 5 concurenți în bucătăria MasterChef. „Aventura noastră culinară se apropie de sfârșit”

Au trecut patru luni de când concurenții MasterChef au pășit pentru prima dată în bucătăria celui mai cunoscut show culinar, când și-au dorit să-și pună pasiunea în farfurie și să-i impresioneze pe chefi.

Din zeci de candidați, doar cinci dintre ei au mai rămas acum în competiție, gata să arate că sunt demni să câștige 50.000 de euro și cel mai râvnit titlu pentru un bucătar amator. 
 
„Când am intrat în platou, m-am uitat în față și în spate și mi-am dat seama că sunt în ultimii 5 – wow! Ăștia suntem toți!” – nici lor nu le vine să creadă că au reușit să-și păstreze, probă de probă, șorțul care i-a adus până în punctul în care sunt la câțiva pași de finală. Bucătăria MasterChef vibrează de agitația permanentă a concurenților, iar diseară, de la 21:30, cei rămași în competiție trebuie să demonstreze, încă o dată, că își merită locul. 
 
„Aventura noastră culinară se apropie de sfârșit și a sosit momentul să vedem cât și cum ați evoluat”, le vor spune chefii. În prima probă a serii, cei 5 bucătari amatori vor fi nevoiți să gătească un meniu de degustare alcătuit din cinci feluri de mâncare! Fiecare preparat trebuie să ajungă pentru 9 porții pentru că vor exista și alți jurați, pe lângă cei trei chefi. „N-am nici cea mai mică idee cine vor fi acești invitați misterioși”, va spune una dintre fete. Cine vor fi cei care vor degusta din preparatele lor, aflăm în doar câteva ore. 
 
Proba de la testul sub presiune va fi una cu totul specială, care va veni cu emoții puternice atât pentru cei din fața bancurilor, cât și pentru chefi. Ce vor fi nevoiți să facă pe ultima sută de metri și cum se vor descurca, aflăm de la 21:30, la PRO TV. Emisiunea poate fi vizionată, în avans, pe VOYO.
 
MasterChef - Gătește cu pasiune








Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni