• Emisiuni
  • MasterChef
  • Brigitte și Florin Pastramă vor fi invitații surpriză la MasterChef, iar Raluca Podea va trebui să gătească pentru ei

Brigitte și Florin Pastramă vor fi invitații surpriză la MasterChef, iar Raluca Podea va trebui să gătească pentru ei

Brigitte și Florin Pastramă vor fi invitații surpriză la MasterChef, iar Raluca Podea va trebui să gătească pentru ei

În ediția din această seară, emoțiile și conflictele ating cote înalte când în bucătăria MasterChef vor sosi Florin și Brigitte Pastramă, care le vor cere concurenților să gătească pentru ei. 

Dacă o vor convinge colegii pe Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin, să gătească, ce părere vor avea Brigitte și Pastramă despre preparate și dacă vor reuși concurenții să îi impresioneze pe tinerii însurăței, aflăm în această seară de la ora 22:30, la PRO TV! 

Ediția MasterChef de miercuri seară a fost lider de audiență pe toate segmentele de public!

Competiția devine tot mai dură, iar concurenții au demonstrat că sunt pregătiți de orice provocare pentru a câștiga imunitatea și a-și asigura un loc în următoarele etape.

După o primă probă în care au gătit în perechi, doar patru concurenți au reușit să ajungă în lupta finală pentru imunitate: aceea de a găti într-un timp limitat cu doar câteva ingrediente și ustensile, alese de jurați!  

Alina, Diana, Cezar și Ionuț au devenit din colegi adversari și au vrut să demonstreze că merită încrederea juraților. Influencer-ul Alina Gologan a reușit să emoționeze prin preparatul gătit cu gândul la mama ei, a impresionat cu aroma din farfurie și a obținut prima insignă a imunității. Locul doi a fost ocupat de Diana, care va avea un avantaj în proba din această seară. 

MasterChef a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 6.2 puncte de rating și 23.9% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 2.9 puncte de rating și 11.1% share.


MasterChef - Gătește fără egal!

Vezi si MasterChef - Sezonul 8, Ediția 11

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni