• Emisiuni
  • MasterChef
  • Cand au crezut ca au scapat de ea, cutia misterelor a aparut mai mare ca niciodata. Nu s-a mai intamplat niciodata asa ceva la "MasterChef"

Cand au crezut ca au scapat de ea, cutia misterelor a aparut mai mare ca niciodata. Nu s-a mai intamplat niciodata asa ceva la "MasterChef"

Cand au crezut ca au scapat de ea, cutia misterelor a aparut mai mare ca niciodata. Nu s-a mai intamplat niciodata asa ceva la "MasterChef"

Concurentii au intrat in aceasta seara in bucataria "MasterChef" si au crezut ca au scapat de cutia misterelor, una dintre cele mai de temut probe din competitie.

Surpriza a fost una de proportii pentru concurentii ramasi in competitie cand au vazut ca de fapt exista o singura cutie a misterelor, dar una de dimensiuni uriase.

In timp ce unii exclamau: "Wow, nu avem cutia misterelor", altii au ramas socati si nu au mai putut sa spuna decat: "E numai una si e mare de tot". Mirarea si panica erau sentimentele care i-au curprins imediat pe concurenti, iar acestea au fost intarite de afirmatiile Chefilor.

"Ce se ascunde sub cutia aceasta este absolut spectaculos", a marturisit Chef Hadean, in timp ce Chef Foa le-a adaugat ca ce contine ea este extrem de fragil si va rasturna total situatia din concurs.

Continutul cutiei misterelor a starnit pareri si pareri, dar nu a fost concurent care sa se gandeasca ca in interiorul cutiei se pot afla patru fosti concurenti. Fiecare dintre ei se poate transforma intr-un adversar de temut si poate valora 50.000 de euro, adica contravalorea premiului din finala.

Silviu, Lambrino, Ciprian si Mirabela au fost adusi in competitie, iar Chefii le-au acordat inca o sansa pentru drumul catre marea finala. Au fost chemati in concurs patru dintre cei mai valorosi fosti concurenti, iar Wild Cardul, poate insemna o salvare numai pentru doi dintre ei.

Doar doi dintre cei patru vor ramane in competitie. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni