• PRO TV
  • Carmen, fiica lui Adi Minune, a cantat LIVE impreuna cu sora mai mica unul din hiturile lui Beyonce: "Eu sunt mandra de notele de la Capacitate"

Carmen, fiica lui Adi Minune, a cantat LIVE impreuna cu sora mai mica unul din hiturile lui Beyonce: "Eu sunt mandra de notele de la Capacitate"

Carmen, fiica lui Adi Minune, a cantat LIVE impreuna cu sora mai mica unul din hiturile lui Beyonce: "Eu sunt mandra de notele de la Capacitate"

"Happy Hour" este integral pe voyo.ro.

Adrian Minune a venit la "Happy Hour" impreuna cu cei trei copii ai sai. Carmen, fiica cea mare, a tinut sa lamureasca zvonurile despre notele pe care le-a luat la Capacitate: "Am intrat la liceu cu media 8.18. Nu am luat capacitatea la mustata, asa cum s-a scris. Au fost copii foarte buni la scoala care nu au luat. Am luat 5.40 la mate si nu am spus ca sunt un copil olimpic. Dar e revoltator ca atunci cand cauti pe net numele meu sa vezi ca am luat capacitatea la mustata. u e corect, eu sunt mandra de notele mele" a declarat Carmen.
 

Radu Vasile a murit. Fostul premier al Romaniei avea 71 de ani

BACALAUREAT 2013. Subiectele la matematica si istorie au fost publicate





Carmen a cantat LIVE la "Happy Hour" impreuna cu sora ei mai mica o piesa in limba engleza, "Dangerously in love" a lui Beyonce.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni