• Emisiuni
  • MasterChef
  • Ce desert a inventat pentru iubita lui cel mai tanar jurat MasterChef din lume, Florin Dumitrescu

Ce desert a inventat pentru iubita lui cel mai tanar jurat MasterChef din lume, Florin Dumitrescu

Ce desert a inventat pentru iubita lui cel mai tanar jurat MasterChef din lume, Florin Dumitrescu

Florin Dumitrescu are doar 24 de ani, insa o experienta de invidiat in cooking. Este chef de la 18 ani si cel mai tanar jurat MasterChef din lume.

Tocmai pentru ca acasa nu gateste, ci se lasa rasfatat de iubita sa, Florin Dumitrescu, unul dintre juratii de la MasterChef, cel mai in voga show culinar al momentului, si-a luat revansa fata de ea inventand un desert special: Pomme de Sima!

Marul lui Sima (numele ei de familie), in traducere. De fapt, este un mar in foietaj, cu scortisoara, caramel si frisca cu piper. Am vrut sa o impresionez pe iubita mea. Eram la inceputurile relatiei noastre si am intrebat-o ce ar trebui sa contina un desert care sa fie pe placul ei. Mi-a spus ca adora caramelul si merele coapte. Am incercat sa creez un desert care sa o reprezinte si cred ca am reusit” a declarat el.

Reactia iubitei lui a meritat toata stradania: “A ramas fara cuvinte! Era foarte impresionata. Dupa ce l-a savurat mi-a spus ca e cel mai bun desert pe care l-a gustat vreodata. Asadar, am avut succes, avand in vedere ca suntem de atunci impreuna”, a adaugat Florin.



Desertul Pomme de Sima nu este singura reteta inventata de tanarul jurat. Florin are chiar un intreg retetar de preparate inventate de el. “In fiecare zi inventez retete noi. Sunt extrem de creativ si imi place sa experimentez. Cele mai multe combinatii de gusturi sau ingrediente imi vin cand sunt relaxat, departe de bucatarie”, mai dezvaluie Florin, care a pregatit la un moment dat o placinta de carne care a innebunit clientii. “Vindeam si 30 de portii pe zi intr-un restaurant de 40 de locuri”, isi aminteste Florin, care a mai precizat ca respectiva placinta era o combinatie echilibrata intre gustul traditional si ingrediente surprinzatoare. 

Cat despre Masterchef: “Ma simt extrem de onorat. Am facut un mic research si am vazut ca, la cei 24 de ani pe care ii am, sunt cel mai tanar jurat MasterChef din lume. Sunt foarte mandru de asta pentru ca am muncit foarte mult in ultimii 10 ani si simt ca aceasta emisiune mi-a rasplatit eforturile si sacrificiile pe care le-am facut. Este o onoare, dar este si o responsabilitate foarte mare pentru cineva de varsta mea”, a spus acesta.

Cel mai tare cooking show din lume va debuta si in Romania pe 20 martie, la ProTV.

Bucatarii amatori care vor ajunge in competitie se vor intrece in talent si pricepere, insa vor lupta si pentru premiul cel mare. Concurentul care va demonstra ca detine toate ingredientele pentru reteta succesului va deveni primul MasterChef al Romaniei si va fi rasplatit cu nu mai putin de 50.000 de euro.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni