• Emisiuni
  • MasterChef
  • Testul sub presiune a pus la grea incercare creativitatea concurentelor MasterChef. Cine a parasit competitia marti seara

Testul sub presiune a pus la grea incercare creativitatea concurentelor MasterChef. Cine a parasit competitia marti seara

Testul sub presiune a pus la grea incercare creativitatea concurentelor MasterChef. Cine a parasit competitia marti seara

Dupa ce echipa rosie a pierdut proba in care concurentii au fost provocati sa pregateasca un meniu traditional pentru locuitorii comunei mamamuresene Budesti, echipa fetelor a intrat la testul gramajelor.

Mirabela, Patricia si Andreea au reusit sa aproximeze cel mai bine greutatea alimentelor si sa se salveze de la eliminare, in timp ce Elena, Isadora, Alexandra, Odette , Greta si Anca au intrat la testul sub presiune.

In 50 de minute, concurentele au avut de pregatit trei feluri de mancare: un antreu, un fel principal si desert, iar timpul scurt le-a dat mari batai de cap fetelor. Daca doamna Elena s-a prezentat cu o supa de pui, ciuperci umplute si banane caramelizate care i-au dezamagit pe cei trei chefi, Anca a intrat in criza de timp si a fost taxata dur de juriu.

Chef FOA a fost cel mai nemultumit de Anca, de la care avea asteptari mari: "Ce se intampla cu tine, Anca? Vrei sa te duci dupa Coco? Ce e aici? Vreau sa stiu! De la inceput te-ai panicat. Habar nu aveai cu ce sa incepi si cu ce sa termini", i-a reprosat juratul.

Surpriza serii a venit insa din partea Gretei, care nu a apucat sa-si termine desertul, iar foile crocante s-au lipit de farfurie. 

"Cand mi s-a propus locul pe un scaun, acolo, am pus o singura conditie: sa nu fiu nevoit sa arunc farfurii. Imi vine sa fac asta cu farfuria ta, de dragul stiintei, sa demonstrez ca si dupa o calatorie de 35 de metri, cati sunt pana in spatele salii, desertul tau e tot pe farfurie", i-a spus chef Adrian Hadean.

Testul sub presiune a adus si doua eliminari. Dupa un parcurs dificil si lung in competitia culinara, doamna Elena a parasit MasterChef, ca urmare a lipsei de inspiratie de la testul sub presiune.

Chefii nu au putut trece cu vederea nici desertul esuat al Gretei, iar concurenta a iesit din concurs. "Unde s-a rupt vraja dintre tine si MasterChef? Azi ai dat-o in bara bine de tot. Ai avut un peste care era plin de zahar. Greseala ta de astazi nu o putem ierta, ne luam la revedere. Continua sa gatesti!", i-au spus juratii. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni