• Emisiuni
  • MasterChef
  • Ce va face Petru Buiuca, primul MASTERCHEF al Romaniei, cu premiul de 50.000 de euro

Ce va face Petru Buiuca, primul MASTERCHEF al Romaniei, cu premiul de 50.000 de euro

Ce va face Petru Buiuca, primul MASTERCHEF al Romaniei, cu <span style="color:#f00;">premiul de 50.000 de euro</span>

Petru Buiuca este marele castigator al finalei "MasterChef", care a fost difuzata miercuri seara la Pro TV, dupa ce i-a incantat pe cei trei jurati cu talentul sau gastronomic, cu mancarea gatita corect, dar si aptitudinile sale de lider in bucatarie.

Petru a declarat la Alarma ProFM ce intentioneaza sa faca cu premiul de 50.000 de euro. Cu o parte din bani isi va ajuta familia, mai precis pe mama lui, sa isi achite un credit. 

O alta parte din bani vrea sa ii investeasca intr-un proiect personal, un fel de atelier de creatie culinara: photobites.ro. "E un concept nou, un site ce imbina un serviciu culinar si un blog/atelier de creatie culinara. Am vrut sa vad daca face cineva lucrul asta si nu, nu l-a facut nimeni" a povestit Petru intr-un interviu.

FINALA MasterChef e in intregime pe voyo.ro.  

Deocamdata, site-ul nu este gata, dar pana atunci Petru isi promoveaza pagina de Facebook a proiectului. "Momentan suntem o pagina de Facebook in care promovam retete frumoase, idei geniale si oameni extraordinari. Toate stranse intr-un loc si cu un motiv anume : sa promovam gatitul amuzant. Vrem sa iti reamintim ca, aici in Romania, se poate gati fara reteta in fata si ca o sa iti iasa si genial" scrie castigatorul de la Masterchef.
 

Cat despre ce va face in continuare, daca se va angaja intr-un restaurant sau isi va dechide propria afacere, castigatorul MasterChef a spus ca la cei 23 de ani lucreaza deja, este manager la o firma si considera ca mai are multa experienta de acumulat pentru a conduce un local, desi prima optiune aceasta ar fi. Evident, nu exclude nici propunerile interesante, daca le va primi.

Anuntul care i-a schimbat intreaga viata. Petru sare in sus de bucurie: este MARELE CASTIGATOR 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni