• Emisiuni
  • MasterChef
  • Cel mai solicitant Test sub Presiune de pana acum. Trei concurenti au fost rugati sa isi dea jos sorturile

Cel mai solicitant Test sub Presiune de pana acum. Trei concurenti au fost rugati sa isi dea jos sorturile

Cel mai solicitant Test sub Presiune de pana acum. Trei concurenti au fost rugati sa isi dea jos sorturile

10 concurenti au ramas in lupta pentru marele titlu MasterChef si premiul de 50.000 de euro! Competitia a continua si in aceasta saptamana cu noi probe spectaculoase. 

Dupa o proba in care vinul a fost vedeta, concurentii fiind provocati sa gateasca preparate care sa se potriveasca cu un sortiment anume, Ana Maria, Adriana si Iulian au intrat la Testul Sub Presiune. Norocosii acestei editii MasterChef au fost Claudia si Florin, doi concurenti care prin preparatele lor au reusit sa castige imunitatea. 

Din pacate pentru  Ana Maria, Adriana si Iulian, Testul sub Presiune a fost unul dintre cele mai complicate de pana acum. Acestia au fost nevoiti sa gateasca o reteta propusa de Razvan Exarhu - Biban cu conopida in trei feluri si pesto de patrunjel. Pentru a creste gradul de dificultate al probei, concurentilor nu li s-a explicat modul in care trebuie sa realizeze preparatul, ci au fost obligati sa priveasca un monitor si sa execute tehnicile de gatit propuse de Chef Exarhu in timp real. Sincronizarea perfecta a fost cheia acestui Test sub Presiune.


Chiar si concurentii aflati la blacon au fost de parere ca aceasta "proba este groaznica" si foarte dificila desi preparatul a avut un grad de dificultate mediu!

60 de minute au avut la dispozitie concurentii pentru a isi demonstra calitatile, dar si capacitatea de concentrare. 

Determinati, Iulian, Adriana si Ana Maria au facut tot posibilul pentru a tine pasul cu Chef Razvan, insa nu toti au reusit sa tina pasul cu acesta. Provocarea cea mare a fost aranjarea in farfurie, capitol la care imaginatia a fost principalul atu.

Adriana



Ana Maria


Iulian


 


Din cauza neatentiei si a emotiilor, Iulian a ratat cativa pasi din executia preparatului propus de Chef Razvan, iar acest lucru l-a costat locul in competitia MasterChef. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni