• Emisiuni
  • MasterChef
  • Cel mai urmarit cooking show din Romania, MasterChef, are un nou juriu!

Cel mai urmarit cooking show din Romania, MasterChef, are un nou juriu!

Cel mai urmarit cooking show din Romania, MasterChef, are un nou juriu!

Cea mai urmarita competitie culinara din Romania vine din urmatorul sezon cu un juriu desavarsit! Concurentii care s-au prezentat la preselectiile MasterChef din acest an vor fi nevoiti sa-i convinga pe Razvan Exarhu, Samuel le Torriellec si Liviu Popescu ca merita un loc in bucataria celui mai intens cooking show din Romania!

Noul juriu, format din trei profesionisti, personalitati puternice care se completeaza perfect, este definit cel mai bine de un singur numitor comun: expertiza. Alaturi de Razvan Fodor, cei trei jurati vor porni intr-o calatorie culinara fantastica in cautarea urmatorului MasterChef din Romania!

Razvan Exarhu este cunoscut publicului pentru paleta de felurite mirodenii pe care le-a adaugat sarguincios in reteta succesului: jurnalist, editorialist, om de radio si de televiziune, dar si om de publicitate. Razvan a ales sa-si urmeze pasiunea culinara, reusind sa-si scrie propria reteta de succes. Experienta gastronomica vasta a fost castigata cu multa munca, pasiunea pentru gatit fiind mereu dirijata de grija pentru detaliile care fac diferenta dintre o „mancare” si un preparat rafinat. De-a lungul anilor, Razvan Exarhu a cochetat cu ideea unei locatii distinse, avand un mic bistro boem in sufletul orasului Bucuresti, reorientandu-se ulterior spre consultanta culinara.

Chef Samuel le Torriellec este unul dintre cei mai apreciati chefi din Romania. Pe langa numeroasele cursuri si acreditari in domeniul culinar, Chef Samuel detine o performanta extraordinara, greu de egalat, acumulata in cei 25 de ani de profesie: a lucrat si a condus mai multe restaurante rasplatite cu stele Michelin! In prezent, Chef Samuel este Executive Chef intr-un restaurant de top din Bucuresti, coordonand simultan un grup de 9 restaurante de renume din intreaga tara.  

Noii formule a juriului MasterChef i se alatura si Liviu Popescu. Antreprenor de succes in domeniul HoReCa din Romania, Liviu a fost desemnat, nu cu mult timp in urma, unul dintre cei mai admirati CEO din Romania. Liviu este un profesionist de succes in domeniul managementului de restaurante si locatii speciale. Din portofoliul sau fac parte o retea de cluburi din Bucuresti, Iasi, Galati si Constanta, cateva restaurante in Bucuresti, dar si un club privat. 

Noul sezon MasterChef va atinge un nou nivel de expertiza! Reusita in domeniul culinar nu presupune doar indemanarea de a pregati un preparat exceptional, ci si abilitatea de a-l prezenta si de a convinge ca merita cumparat. Noul juriu MasterChef reuneste expertiza a trei profesionisti din domenii complementare: Samuel le Torriellec, chef cu 25 de ani de experienta culinara care a condus restaurante cu stele Michelin, Razvan Exarhu, artist culinar care si-a urmat pasiunea pentru gatit si care a reusit sa parcurga drumul de la om de radio si de televiziune, la chef si, nu in ultimul rand, Liviu Popescu, antreprenorul HoReCa, detinator si manager al unor locatii exceptionale din Romania!

MasterChef se pregateste pentru un nou sezon, cu concurenti extrem de dornici sa castige un sort MasterChef si sa-si asigure un loc in cea mai cunoscuta bucatarie din Romania. 

MasterChef - Prinde gustul competitiei!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni