• Emisiuni
  • MasterChef
  • Parea mult prea simplu ca sa nu fie o CAPCANA! A platit cu sortul MasterChef pentru o greseala incredibila:

Parea mult prea simplu ca sa nu fie o CAPCANA! A platit cu sortul MasterChef pentru o greseala incredibila:

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Parea mult prea simplu ca sa nu fie o CAPCANA!</span> A platit cu sortul MasterChef pentru o greseala incredibila:

Ultima proba la MasterChef a fost un test de recunoastere a unor ingrediente si condimente.

Pare simplu la prima vedere, dar le-a dat mari batai de cap concurentilor.

Cei care au gresit cel mai mult - Iris Lungu si Magda Nicolae, care, de emotii, au numit primul ingredient pe care au crezut ca-l recunosc: morcovul. Din pacate pentru ei, era o capcana: morcovul nu era chiar morcov, ci baby-carrot sau morcov mic.

Show-ul este INTEGRAL pe voyo.ro


Cei doi au intrat la baraj, unde fiecare a trebuit sa ghiceasca cat mai multe ingrediente. Primul a fost Iris, care a ghicit 12 ingrediente si s-a incurcat la turmeric - pe care l-a numit, in mod gresit, sofran.



Magda a facut aceeasi greseala, numai ca mai devreme decat Iris: a crezut ca turmericul e curry si, astfel, a fost eliminata din competitie.



"Vroiam sa merg acasa... mi-a fost ciuda ca am gresit din cauza unui morcov mic. Aici emotiile sunt prea puternice. Am invatat ca trebuie sa-mi controlez emotiile, am invatat multe lucruri aici, in special despre mine", a spus Magda.

Urmatoarea proba pentru concurentii ramasi in cursa pentru premiul de 50.000 de euro - martea viitoare vor trebui sa gateasca in deplasare pentru 400 de persoane, la o cantina sociala, iar Sidia Sissoko va fi sef de echipa.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni