• Emisiuni
  • MasterChef
  • Cele mai dure comentarii la adresa lui Petru. "E dureros sa vezi cine e in finala! Jigodia asta mica ce face aici?"

Cele mai dure comentarii la adresa lui Petru. "E dureros sa vezi cine e in finala! Jigodia asta mica ce face aici?"

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Cele mai dure comentarii</span> la adresa lui Petru. "E dureros sa vezi cine e in finala! Jigodia asta mica ce face aici?"

Show-ul e integral pe voyo.ro.

Toti concurentii eliminati de la Masterchef au fost alaturi de cei trei finalisti, spre sfarsitul concursului. Multi dintre ei inca ii purtau pica lui Petru, cel care si-a facut multi dusmani prin felul lui direct de a fi si de a vorbi, si nu s-au sfiit sa ii arate asta.



Show-ul MasterChef e integral pe voyo.ro. 

Andreea Moldovan a fost printre cei mai duri critici ai lui Petru: "Sa revii in bucataria MasterChef e dureros, sa vezi pe cine nu merita sa fie aici nu e bine!". "Jigodia asta mica ce face?", s-a intrebat ea retoric, in timp ce se uita la Petru.



"Nu stiu ce au toti cu mine, eu am fost sincer", a spus Petru linistit, in timp ce gatea pentru proba. "Nu imi pare rau ca Petru e in finala, il urasc pentru asta, din suflet", si-a mai varsat Andreea of-ul, inca o data.

"Petru e chiar o scarbosenie de om. Dar, daca are o sclipire, el sa castige", a spus si Godeanu.

Petru are totusi alte pareri despre fostii lui colegi, pe care s-a abtinut sa-i critice: "Sunt o persoana sociabila, dar exista niste contradictii. Cand e vorba de barfa, nu ma bag". Acelasi lucru a fost remarcat si de Chef Florin Dumitrescu: "Petru nu e in gasca cu nimeni, nu e partinitor. E concentrat pe ceea ce-si doreste"

"Am primit toata sustinerea de care aveam nevoie de la familie. Ce bine ca nu gatesc colegii mei, gatesc eu. :) Experienta asta e a mea, nu mi-o ia nimeni" a spus in fata camerelor Petru Buiuca, sigur pe el si, ca intotdeauna, cu o atitudine de invingator pentru care Chef Bontea l-a felicitat.  



"Cine ma cunoaste, ma apreciaza foarte tare. Am o multime de prieteni care ma asteapta cu bratele deschise si cu dragoste indiferent de rezultat!" a spus Petru, inainte sa afle ca este marele castigator.

Alex Cirtu a fost printre putinii concurenti care s-au aratat mai binevoitori fata de Petru, si i-a apreciat franchetea: "A spus de la inceput ca nu vrea sa-si faca prieteni, ci sa castige" a spus Teacher.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni