• Emisiuni
  • MasterChef
  • Chef Adrian Hadean a implinit 38 de ani. Ce surpriza i-au pregatit colegii lui din juriul "MasterChef" si Razvan Fodor

Chef Adrian Hadean a implinit 38 de ani. Ce surpriza i-au pregatit colegii lui din juriul "MasterChef" si Razvan Fodor

Chef Adrian Hadean a implinit 38 de ani. Ce surpriza i-au pregatit colegii lui din juriul "MasterChef" si Razvan Fodor

Chef Adrian Hadean, de la "MasterChef", a implinit 38 de ani si a fost sarbatorit de colegi pe platoul de filmare. Nu in spatiu inchis, ci la malul marii, unde se filmeaza prima proba in deplasare.

Chef FOA si Chef Patrizia l-au cooptat in echipa pe Razvan Fodor si i-au pregatit lui Adrian Hadean, in loc de tort, un mic dejun englezesc. 

"Niste fasolica de Marea Neagra, un ou ochi, branza, carnati. Adi este un lord, nu?". Asa l-au intampinat cu totii pe Chef Adrian, de ziua lui.

"Eu n-am anuntat nicaieri ca e ziua mea. Doi si-un sfert lucreaza si pe platoul 'MasterChef' si intr-o zi destul de plina, toate zilele noastre sunt asa, ma bucur ca si-au amintit", a declarat sarbatoritul.

Chefii si concurentii filmeaza zilele acestea, la malul marii, prima lor proba in aer liber. Misiunea le este ingreunata de vantul extrem de puternic. Conditiile meteo nu le ciobesc, insa, din carisma.

"- Daca ma uit asa la noi, suntem chiar draguti.

- Mai ales "tanara".

- Ea ne ridica media mult", au glumit ei.

Chef Adrian Hadean face parte din juriul MasterChef, alaturi de Chef Patrizia Paglieri si Chef FOA cu care ne vom intalni din 15 septembrie, numai la ProTV.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni