• Emisiuni
  • MasterChef
  • Chef Adrian Hadean imbraca din nou tricoul TEAM HOPE si alearga pentru copiii aflati in pericol de abandon

Chef Adrian Hadean imbraca din nou tricoul TEAM HOPE si alearga pentru copiii aflati in pericol de abandon

Chef Adrian Hadean imbraca din nou tricoul TEAM HOPE si alearga pentru copiii aflati in pericol de abandon

Inainte de startul preselectiilor noului sezon MasterChef care vor avea loc la Bucuresti (duminica, incepand cu ora 10:00 la hotel Ibis Gara de Nord) si in alte 3 orase din Romania, Chef Adrian Hadean isi urmeaza pasiunea pentru alergat. 

Juratul MasterChef Romania va particioa sambata la Semimaratonul Bucuresti pentru a-i ajuta pe copiii aflati in pericol de abandon. Chef Hadean alearga pentru a doua oara in echipa Hope and Homes for Children Romania, dupa ce in octombrie 2014 a participat la Maratonul Bucuresti pentru aceeasi organizatie. 

 “A ajuta mi se pare un lucru firesc si usor. Fiecare dintre noi poate sa faca ceva pentru a imbunatati viata celor de langa noi. Eu am ales sa alerg. Pe 17 mai voi participa la Semimaratonul Bucuresti si voi strange fonduri pentru TEAM HOPE, echipa Hope and Homes for Children Romania. Va rog sa ajutati si voi si impreuna sa le putem oferi celor mai vulnerabili copii sansa unei vieti mai bune”, spune Adrian Hadean. 

Talentatul chef si blogger culinar se dedica miscarii, se antreneaza si alearga zilnic, uneori 20-30 km. Pe 17 mai Adrian Hadean va imbraca din nou tricoul albastru TEAM HOPE si va lua startul la cea mai lunga cursa din cadrul Semimaratonului Bucuresti, pe o distanta de 21 km. Cei care doresc sa il sustina pe juratul Masterchef pot face donatii pe pagina sa de Galantom: http://hhc.galantom.ro/adrianhadean

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni