• Emisiuni
  • MasterChef
  • Chef Foa alături de fratele său în bucătăria MasterChef! „Veți găti pentru un grup de mici jurați în devenire”

Chef Foa alături de fratele său în bucătăria MasterChef! „Veți găti pentru un grup de mici jurați în devenire”

Chef Foa alături de fratele său în bucătăria MasterChef! „Veți găti pentru un grup de mici jurați în devenire”

Competiția MasterChef este din ce în ce mai dificilă, iar în această seară, de la 21:30, concurenții vor avea parte de numeroase provocări.

Chef Foa va găti alături de fratele său, iar aspiranții la trofeul MasterChef vor trebui să reproducă, în timp real, preparatele. „E prima oară când chef Foa este în fața noastră să ne gătească și sunt super încântat pentru că-mi plac probele unde gătește altcineva. Așa am șansa să învăț ceva nou de la o persoană mult mai pricepută ca mine”, va spune unul dintre bucătarii amatori.

Adevărata provocare, însă, va fi când vor descoperi cine sunt jurații care vor gusta preparatele finale! „Veți găti pentru un grup  de mici jurați în devenire. Mare atenție pentru că sunt foarte exigenți, aș putea spune chiar brutal de sinceri”, va spune chef Foa.

Chef Radu Dumitrescu și Chef Joseph Hadad vor avea și ei așteptări de la concurenți: „Mai știți ce v-am spus despre adaptabilitate, despre cât de importantă este în bucătărie, despre cum trebuie să improvizezi, să te descurci cu ce ai? Să schimbi în ultimul moment?” – la ce se referă chefii și care a fost decizia care i-a scos din confort pe concurenți, aflăm de la 21:30.

Și proba eliminatorie va fi cu presiune, mai ales pentru cei care se vor simți vinovați că nu au dat tot ce au avut mai bun în prima etapă: „Se zice că un adevărat căpitan își salvează mai întâi echipajul după care el rămâne și se scufundă cu nava, dar nu mi-a ieșit în seara asta și îmi pare rău”, cine este cel care se simte responsabil, dar și care va fi concurentul care va lăsa șorțul în această seară, aflăm de la 21:30, în noua ediție MasterChef.

Emisiunea poate fi vizionată pe VOYO, cu 24 de ore înaintea difuzării la TV.

MasterChef - Gătește cu pasiune




Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni